Ljubav i seks

Pitanja koja momci ne žele da čuju, bar na početku veze

Pitanja koja momci ne žele da čuju, bar na početku veze
Pitanja koja momci ne žele da čuju, bar na početku veze

Postoje neke stvari i neka pitanja koja muškarci ne žele da čuju na početku veze, a vjerovatno ni većina djevojaka. Tako da, ukoliko ste na početku veze, ova pitanja nikako ne postavljajte.

U kom smjeru ide naša veza?

Momci ne vole to pitanje jer mu tada djelujete očajno. Oni vole avanturu i izazove naročito u početku i ne žele tačnu definiciju veze nar u prvih nedelju dana. Jednostavno se opustite i dozvolite da vrijeme pokaže kako će ta veza završiti. Ako niste jedno za drugo, shvatićete to jako brzo. A ako jeste, ostaćete duuugo zajedno. Jednostavno, zar ne? Zato uživajte dok traje…

Šta misliš, jesam li debela?

Gotovo nijedan muškarac ne shvata smisao tog pitanja. Zapravo, ruku na srce, to pitanje i nema nekog smisla osim što otkriva vašu nesigurnost!

Misliš li ti još uvijek na bivšu?

Bivša je bivša! Sigurno postoji razlog zašto je bivša zato nemojte da mu pokažete da se bojite i da ste nesigurni... Ko zna, možda je baš zato i pukla njegova prethodna veza!

Da li želiš da imaš djecu jednog dana?

Ok, prvo i osnovno pravilo u svakoj vezi - Nemojte da žurite s pitanjima o djeci! Pomisliće da vršite pritisak na njega i da želite da preuzete kontrolu nad vezom i nad njim. A momci to naravno ne vole. Opustite se: ako veza zaživi, imaćete dovoljno vremena da planirate zajednički život, brak, djecu…

Kada ćeš me upoznati sa roditeljima?

Pustite njega da odluči kada je pravo vrijeme da upoznate njegove roditelje. Vjerovatno želi da bude siguran u vašu vezu, pa tek onda da pređe na sljedeći korak! Strpite se, ne stavljajte ga u nezgodnu situaciju i ne požurujte ga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije