Ljubav i seks

Prednosti ozbiljnih veza

Prednosti ozbiljnih veza
Prednosti ozbiljnih veza

Svaka je ljubavna veza slatka, ali one ozbiljne, na duge staze, krase posebne čari.

1. Zaljubljivanje nikad ne prestaje. Kada ste u ozbiljnoj vezi koja traje godinama, to vam daje mogućnost da svako malo o partneru otkrijete nešto novo, nešto divno, nešto što do tada niste znali, nešto što vam stvara onaj neodoljivi osjećaj leptirića u trbuhu, uvijek iznova.

2. Za vas ne postoje prepreke. Kada prolazite kroz težak životni period, kada imate problema na poslu, s prijateljima ili bilo čime drugim, sve je puno lakše kada znate da je uz vas neko koga volite i ko vjeruje u vas. Iako su izbori i odluke na kraju uvijek vaši, sve je lakše kada imate nekoga ko vam pruža podršku.

3. Volite se baš takvi kakvi jeste. Vjerojatno ne postoji divniji osjećaj od onoga kada ste pred nekim redovno u potpunosti opušteni i kada znate da vas taj neko voli baš takve kakve jeste, u kompletu sa svim vašim manama, vrlinama, mušicama, ludim idejama, idealima. A i divno je kada imate nekoga ko vas poznaje toliko dobro da tačno zna kakvu vam kavu skuhati da bude baš po vašem ukusu.

4. Povezuju vas snažne uspomene. Ako ste s nekim u dugotrajnoj vezi, iza vas je neminovno jedan pozamašan vremenski period. A to znači da ste vas dvoje, bili vi svjesni toga ili ne, zapravo prošli kroz puno toga zajedno. A upravo sve te uspomene i trenuci koje ste zajedno dijelili mnogo znače za vašu budućnost jer grade teško raskidivu vezu koja vašu intimnost uzdiže na jedan viši nivo  i vašu vezu čini toliko posebnom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije