Ljubav i seks

Sedam nerealnih želja koje muškarci žele od žena

Sedam nerealnih želja koje muškarci žele od žena
Sedam nerealnih želja koje muškarci žele od žena

Šta muškarci žele od žena? Sudeći prema viđenom – mnogo kontradiktornosti. Naravno da to ne vrijedi za sve pripadnike jačeg pola, ali neki muškarci kao da se ne mogu složiti sami sa sobom, pa u ženama traže potpuno nerealne stvari.

Izdvojili smo sedam potpuno nerealnih prohtjeva koje muškarci očekuju da žene s kojima su u ljubavnim vezama zadovolje.

1. Da jede sve, a ima tijelo modela. Naravno da ne želi svaki muškarac partnerku koja je super vitka i izgleda kao model, ali oni koji žele u isto bi vrijeme htjeli i da žena jede i najkaloričniju hranu kako bi u njoj mogli zajedno uživati. I da joj se ništa ne prima. A to da jedu šta god požele i da se ne udebljaju genetska je povlastica rijetkih žena.

2. Da bude bračni ‘materijal‘ i prijateljica sa povlasticama u isto vrijeme. Neke žene uspjele su uzeti najbolje od oba svijeta, ali mnogi muškarci dijele žene za zabavu i žene koje dovedeš kući. Dok u isto vrijeme traže partnerku koja je i jedno i drugo.

3. Da izgleda prirodno i super seksi u isto vrijeme. Neke žene i bez trunke šminke i u najobičnijoj odjeći mogu izgledati seksi, ali mnoge se seksi osjećaju kada se dotjeraju jer se tada osjećaju samopouzdanije i jednostavno bolje. Seksi izgled bez imalo truda nije najrealnije očekivanje.

4. Da muškarcu stalno pokazuje da joj je potreban i da joj je stalo, ali da ne bude prezahtjevna. Nije dobro kada mu šaljete previše SMS-ova, ali onda se žali da mu se rijetko javljate… Poznato? Muškarci vole kada se žene brinu za njih, ali prepadnu se kada pokažu (pre)duboka osjećanja.

5. Da se odlično slaže s partnerovim prijateljima, ali da nema sopstvene muške prijatelje. Muškarac mora prihvatiti to da on možda nije jedina muška figura u životu svoje partnerke i da ona ima pravo imati i muške prijatelje. Naročito ako muškarac ima prijateljice – jer u ljubavnoj vezi nema mjesta dvostrukim standardima.

6. Da bude nezavisna, a da istovremeno potvrđuje partnerovu muškost. Muškarci vole kada je žena sposobna, kada u kući drže sve pod kontrolom, kada sve može sama, ali u isto vrijeme će im smetati ako se ne osjećaju dovoljno muževno, odnosno ako im partnerka ne daje do znanja da oni nose pantalone u vezi.

7. Da bude spremna obavezati se, ali ne i da želi brak po svaku cijenu. Duga veza je prihvatljiva, ali čim se spomene riječ brak hvata ih panika. Dakle, žele ozbiljnu, ali ne i preozbiljnu vezu. Pa ko bi razumio te muškarce?

(NN, zadovoljna.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije