Ljubav i seks

Sigurni znakovi da je zaljubljen u drugu

Sigurni znakovi da je zaljubljen u drugu
Sigurni znakovi da je zaljubljen u drugu
B92

Ukoliko ste u fazi muvanja sa svojom simpatijom, a sumnjate da je on zaljubljen u neku drugu, postoji način da to i provjerite. Ispostavi li se da je tako, nemojte trošiti svoje dragocjeno vrijeme na nekoga ko je opčinjen drugom djevojkom.

Prijateljska zona

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu jeste ako vas tretira kao prijateljicu. Vi pokušavate da flertujete sa njim kada se nađete nasamo, a on nastavlja da vas tretira kao drugaricu. Ako je zaista zaljubljen u drugu djevojku, vi biste mogli da igrate ispred njega u negližeu, a on to ne bi ni primijetio. Gubljenje vremena.

Njegove oči govore sve

Pogledajte njegove oči kada ona ulazi u prostoriju. Kada uspostave vezu pogledom, nastane eksplozija, zar ne? Pogled zaljubljenog muškarca potpuno se promijeni čim predmet njegove požude zakorači u prostoriju. Ne kažu uzalud da su oči ogledalo duše.

On je veoma srećan

Još jedan znak koji pokazuje da je zaljubljen u drugu jeste to da zrači pozitivnom energijom kad god je u blizini dotične osobe. Primijetićete da često flertuje, crveni, smije se i to sve tijelom okrenutim ka njoj. Za ovo ludo stanje euforije okrivite dopamin, koji brzinom svjetlosti pojuri ka njegovom mozgu kad god je ugleda.

Da li mu je previše vruće?

Jedan od znakova da je zaljubljen u drugu jeste seksualna privlačnost koju dijele. Svako u krugu od sto metara može reći da se odvija nešto specijalno među njima i sve to po načinu na koji komuniciraju. Ako je zaljubljen, neće ni primijetiti ostale djevojke. Za njega ona je jedina u prostoriji.

Slabija komunikacija

On stalno izmišlja izgovore zašto vam ne piše tako često ili vas ne zove? Naravno izvinjava se uz onaj neizostavni SMS "Jednostavno sam previše zauzet". Nećete osjećati da ste zbližavate zbog manjka komunikacije koji neminovno nastaje kada neko drugi postane predmet njegovih misli.

Njegov izbor riječi

Znak veličine svjetlećeg novogodšnjeg bilborda ukazaće vam se onog momenta kada bude izgovorio u šali magične riječi "Bolju drugaricu od tebe nisam imao". A ako mu tada konačno otkrijete svoja osjećanja, on će reći da ne bi želio da uništi ovo divno prijateljstvo koje imate. Klasika.

Ako vam jasno stavi do znanja da više od prijateljstva nećete dobiti, onda ga poslušajte i ne zanosite se. Onda je na vama da odlučite možete li da obuzdate osjećanja i budete prijatelji, ili jednostavno nastavite dalje.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije