Ljubav i seks

Spremna da izgubi nevinost u 70. godini

Spremna da izgubi nevinost u 70. godini
Spremna da izgubi nevinost u 70. godini
Smedia

Djevica stara 70 godina juče je objavila da je spremna da ima seks.

Kabare pjevačica Pem Šo kaže da je uvijek bila previše zauzeta poslom da bi našla muškarca.

I, iako pjeva pod sočnim imenom Seksacionalna Pem i vrijeme je provodila sa seks simbolima svog vremena kao što su Tom Džons i Rodžer Mur, seks je potpuno zanemarila.

Pem objašnjava da ne vjeruje u seks pre braka. I pošto se nikad nije udala, gubljenje nevinosti nikad nije dovela u pitanje.

Ali sada ona kaže: "Sada je vrijeme. Spremna sam da pokušam sa pravim muškarcem. Moji standardi su veoma visoki. Nadam se da ću naći visokog, crnog i zgodnog milionera."

"Osjećam da sam spremna da pružim šansu braku i možda da odem u krevet sa muškarcem. Nikada niste previše stari za bilo šta."

Pem, koja se oblači u oskudne kostime kada nastupa u britanskim klubovima, dodaje: "Mislim da sam dobar ulov."

"Možda imam 70 godina ali sam mlada u srcu. Ljudi ne mogu da vjeruju kada im kažem koliko imam godina. Mislim da izgledam sjajno, možda zato što se nikad nisam udavala i nemam decu. Zabavna sam i imam dosta energije."

Pem je živjela sa svojom mamom Lilijen dok nije umrla u 97. godini, 1995.

godine.

Njena karijera je procvjetala pošto je pobijedila na jednom TV takmičenju za talente tokom 60-ih.

Pem kaže: "Nikad mi nije falilo ponuda u moje vrijeme. Muškarci su gledali odjeću koju nosim na bini i mislili su da sam laka. Ali, nikad nisam bila stvarno intimna sa muškarcem, samo malo ljubljenja. Imala sam seksi ime i oblačila sam se seksi za pozornicu, ali je to sve bilo zbog moje karijere."

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije