Ljubav i seks

Šta muškarce najviše pali kod žena?

Šta muškarce najviše pali kod žena?
Šta muškarce najviše pali kod žena?

Dok neki muškarci na ženama neće propustiti pogledati guzu ili grudi, drugi pak vole leđa, uski struk ili samopouzdanje. Evo popisa stvari koje su najseksi muškarcima kod žena.

Osim što je muškarcima kod žena često najseksi fizički izgled, ima tu i nekoliko karakteristika koje spadaju pod osobine. Tako muškarci smatraju seksi one žene koje imaju samopouzdanje ili pustolovni duh. Magazin Essence putem Twittera je tri godine ispitivao više od hiljadu muškaraca što je njima najprivlačnije na ženama i evo konačnih rezultata.

Lijepe noge

Vjerojatno ste čuli za muškarce kojima su na prvom mjestu grudi ili guza, ali treći tip muškaraca voli dobre noge. Pri nedavnom istraživanju na Twitteru Essence je bio iznenađen da su čvrste i lijepe noge na prvom mjestu.

Samopouzdanje

Jedna od najseksi stvari na ženama muškarcima je kada su pune samopouzdanja i vjeruju u sebe. Kad vi čvrsto stojite iza svojih uvjerenja i tačno znate šta želite, muškarci su oduševljeni vašom energijom i odlučnošću.

Cipele

Ovo je pomalo šokantna činjenica, ali muškarci gledaju kakve cipele žene nose. Ako želite biti primijećeni, obucite štikle i krenite u osvajanje.

Miris

Ugodan ženski miris zaintrigirat će svaki muški nos.

Zadnjica

Ovo nije šokantna činjenica i poznata je oduvijek. Zato zaboravite svoje nesigurnosti i obucite odjeću koja će lijepo isticati vaše obline, pa i guzu. Muškarcima nije toliko bitno je li prevelika ili premala, nego vole da je skladna s ostatkom tijela i, naravno, čvrsta.

Čarobnica u kuhinji

Mame i bake ne govore uzalud da ljubav vodi kroz želudac. Spretna žena u kuhinji koja zna pripremiti dobro jelo totalno je seksi većini muškaraca.

Dekolte

Tu već trebate znati kakav dekolte odabrati. Naime, jače polovice ne vole ako je vulgaran i previše otkriva, ali nije im drago niti kad se zakopčate do vrata i sve sakrijete.

Pustolovni duh

Volite isprobavati nove sportove ili putovati u nepoznato te se ne brinete hoćete li na planinarenju slomiti nokat? Vi ste žena koja sigurno privlači puno muškaraca jer oni vole pustolovni duh.

Leđa

Jedan od dijelova tijela koji ih uzbuđuje su i leđa, posebno ako primjera rasi naprijed imate zatvorenu haljinu koja otkriva samo mali dio leđa i ramena.

Osmijeh

Osmijeh otvara sva vrata, a sretna žena je i zadovoljna. U muškarčevom svijetu to znači manje prigovaranja i više seksa. Stoga nema razloga da osmijeh ne bude privlačan.

Tanani struk

Muškarce totalno uzbuđuje uski struk koji zbog toga još više naglašava bokove i ako se poslužite ženskim trikom pa malo zavrtite njima, dobićete koga god poželite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije