Ljubav i seks

Šta omiljena poza govori o vama?

Šta omiljena poza govori o vama?
Foto: Ilustracija | Šta omiljena poza govori o vama?

Neka istraživanja pokazuju da većina muškaraca, čak 90 posto u seksu preferira tzv "kučeći stil", ali evo šta druge omiljene poze govore o vama.

Misionarska - Partneri su licem u lice što omogućava bliskost i intimnost, pa je vole romantični i nježni tipovi. Takođe, biraju je pomalo nesigurni muškarci kojima je važno da gledaju reakcije partnerke kao bi bili sigurni da je to što rade dobro. Vole je i muškarci koji žele da sve drže u svojim rukama. Seksolozi preporučuju da je s vremena na vrijeme zamijenite pozom u kojoj je žena gore jer ćete zadržati intimnost, a prepustiti kontrolu partnerki.

Kučeći stil - Poza omiljena muškarcima koji su u dosluhu sa svojim životinjskim instinktima, ali i onima koji se plaše intimnosti. Seksolozi preporučuju da alternativa bude "kašika" jer i dalje imate penetraciju otpozadi, ali je bliskost veća.

Ispod žene - Samouvjereni muškarci nemaju problem da kontrolu prepuste partnerki, ali pozu "žena iznad njih" vole i lijeni. Seksolozi preporučuju da s vremena na vrijeme preuzmete kontrolu.

Kašika - Muškarci kojima je zadovoljstvo partnerke na prvom mjestu vole ovu pozu, a mada na prvi pogled djeluje da je pozicija za slabiće, ali nije, biraju je strastveni tipovi. Seksolozi predlažu da je kombinujete sa misionarskom.

(novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije