Ljubav i seks

Trikovi za zavođenje: 4 stvari kojima muškarci ne odolijevaju

Trikovi za zavođenje: 4 stvari kojima muškarci ne odolijevaju
Trikovi za zavođenje: 4 stvari kojima muškarci ne odolijevaju

Ovako ćete ga zavesti dok kažete "seks". Sastojci: nešto crveno, seksi glas, pravi datum i pravi pogled...

Nosite crveno

Znate onaj čuveni izraz paint the town red? Istraživači Univerziteta u Ročesteru otkrili su da žene koje nose crveni veš više privlače muškarce. Pritom to nije sve, žene koje nose kratke crvene haljine su takođe mnogo privlačnije muškom oku. Dakle, znate što vam je činiti, ali ostaje i pitanje - donji veš ili haljina? Cosmo preporuka: Za svog momka obucite crveni veš, a ako želite upecati novog frajera obavezno izađite u grad u crvenoj haljini.

Gledajte ga dirktno u oči

Zvuči kao kliše, ali istraživanja pokazuju da muškarce privlače žene koje znaju da uputite intenzivan pogled. Tokom istraživanja u Britaniji, muškarci su trebali da ocjene privlačnost žena po načinu na koji ih one gledaju. Rezultati su pokazali da su najbolje prošle nasmijane djevojke sa prodornim, ali u isto vrijeme i suptilnim pogledom. Sljedeći put u kafiću nemojte glumiti neuhvatljivu, već uputite momku koji vam se sviđa ne samo pogled već i osmijeh. Vjerujte nam, ubrzo ćete pored pića imati i njegov broj telefona u ruci.

Odredite datum

Znate onaj jedan dan u mjesecu kada se osjećate veoma seksipilno i ženstveno? To je taj čuveni "četrnaesti dan". Pitate se o čemu pričamo? Žene su najprivlačnije upravo u periodu ovulacije. Istraživanja Univerziteta u Beču pokazala su da tada žena proizvodi supstancu koja se zove copulins. Upravo taj hormon odgovara nivou muških testosterona, zbog čega ste, drage dame, baš tada neodoljive suprotnom polu. Kalendare u ruke i izračunajte kada je vaš srećan dan.

Pričajte svojim seksi glasom

Istraživanja Univerziteta u Njujorku pokazuju da su muškarcima jako privlačne žene s višom i maznijom bojom glasa. Vjerovatno zato što im se dopada kako će zvučati za vrijeme orgazma. Zato nabacite svoj seksi glas koji će ga i u površnom razgovoru baciti s nogu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije