Ljubav i seks

"Udica" - seks poza u kojoj muškarac osjeća da je "obdareniji"

"Udica" - seks poza u kojoj muškarac osjeća da je "obdareniji"
Foto: Ilustracija | "Udica" - seks poza u kojoj muškarac osjeća da je "obdareniji"

Eksperimentisanje tokom seksa je odličan način da vaša veza uvijek bude vrela, a ova poza je odlična za isprobavanje.

Ukoliko vam je seks postao dosadan, ovo je najbolji način da mu vratite stari plamen.

Udica (The Hook) je najnovija poza o kojoj prišu britanski mediji, a kako se čini, parovi je obožavaju. Da li ste spremni da je isprobate?

Sekspert Trejsi Koks je nedavno otkrila kako možete da podesite misionarsku pozu da bude još prijatnija. Misionarska poza uključuje to da se par gleda lice u lice, i da žena bude ispod muškarca. Tipično, žena leži ravno i blago otvara noge, omogućavajući prostor za penetraciju.

Da biste začinili stvari u toj pozi, ljubavni guru Trejsi savjetuje da isprobate "The Hook" pozu.

"Lezite na leđa, on je na vrhu. Jednu nogu podignite gore i prebacite je preko njegovog ramena, podižite gležnjeve na njegovim ramenima. Oslanjajući se, on drži svoju težinu na rukama. Blago pomjerajte noge, držeći ga na butinama tako da ga vodite onako kako vam odgovara", kaže Trejsi.

Očigledno, ovaj potez može biti mnogo prijatniji od originalnog. Omogućava dublju stimulaciju i može učiniti da se muškarac osjeća "većim" nego što jeste. Dame koje traže još intenzivnije iskustvo se savjetuju da pomere gležnjeve iza glave svog partnera, jer to "pomaže da se stegne vaginalni kanal", prenosi "Telegraf.rs".

"Zato što je penetracija maksimalna kada podignete noge, to je odličan način da se stisnete i učinite da se on osjeća veće", kaže Trejsi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije