Ljubav i seks

Za žene je najbolji seks subotom poslije 23 sata

Za žene je najbolji seks subotom poslije 23 sata
Za žene je najbolji seks subotom poslije 23 sata

Iako većina ljudi ne bira ni vrijeme ni mjesto kada je seks u pitanju, najnovija istraživanja u Velikoj Britaniji pokazuju da je idealno vrijeme za vođenje ljubavi kod žena subotom uveče, posebno nakon 23 sata.

Istraživanjem je utvrđeno da je svaka treća žena u Velikoj Britaniji zadovoljna svojim seksualnim životom. Većina ispitanika smatra da im poslovne obaveze i nedostatak slobodnog vremena u sve većoj mjeri utiču na seksualni život i da sve češće koriste izgovor "Nisam raspoložena danas!".

Otkriveno je da su Škotlanđanke (82 odsto) najzadovoljnije svojim seksualnim životom. Iako su Irci seksualno najaktivni, kod njihovih žena je utvrđen nizak procenat onih koje su zadovoljne svojim seksualnim životom.

Iznenađujuća je činjenica da više od 40 odsto žena u Velikoj Britaniji preferira da upražnjava seks u prirodi, iako se ova zemlja ne može pohvaliti izvanrednim klimatskim uslovima i svim onim prirodnim ljepotama koje uglavnom motivišu na vođenje ljubavi.

Najidealniji dan za parove je četvrtak, jer je utvrđeno da je u to vrijeme prirodni energetski nivo kortizola, koji stimuliše hormone seksa, na najvišem nivou.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije