Ljubav i seks

Zašto se viđamo s frajerima koji nam se ne dopadaju?

Zašto se viđamo s frajerima koji nam se ne dopadaju?
Foto: Ilustracija | Zašto se viđamo s frajerima koji nam se ne dopadaju?

Nije vaš tip, ali nikako da prekinete da se viđate s njim. Da li vam to zvuči poznato?

Sve smo barem jednom u životu imale romansu sa frajerom koji nam se zapravo i ne dopada. A da li ste se ikada zapitale zašto žene to rade? Ovo su najčešći razlozi.

Dosada

Zvuči tužno, ali tada zaista niste imali pametnija posla. Sve vaše prijateljice bile su zauzete i nisu imale vremena za druženje, pa je i on poslužio. Ponekad je umio da bude izuzetno zabavan.

Strah od samoće

Šta ako nikad ne nađem nikoga i postanem jedna od onih ludih gospođa s mačkama? On definitivno nije najgori izbor. I lijepo je imati nekoga koga možete da nazovete nakon napornog radnog dana za druženje, jer je sve bolje od sjedenja kod kuće, pred televizorom, u blagoj depresiji i s 2 kesice čipsa.

On je dobrica

Nikad ne morate da brinete da li laže, vara, iskorišćava vas i slično, jer on jednostavno nije taj tip, on je "dobrica".

Biološki sat

Dosad ste imali visoke standarde, koji su vas koštali svake veze. Ali, biološki sat se nije zaustavio samo zato što ste tražili nekoga ko će ih zadovoljiti, i to je počelo da vas plaši.

Zgodan je

 Bilo bi vas sramota da ga predstavite roditeljima, ali ne možete da odolite njegovom izgledu. Svi smo mi od krvi i mesa, zar ne? A i njegove vještine u krevetu se ne mogu opisati rečima.

Raskid je težak

Ali, još teže je gubiti vrijeme na nekoga za koga znate da nemate zajedničku budućnost, jer u takav odnos ulažete i živce i vrijeme.

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije