Ljubav i seks

Žene u čudu: Muškarci u krevetu žele ovo više od bilo čega

Žene u čudu: Muškarci u krevetu žele ovo više od bilo čega
Foto: Ilustracija | Žene u čudu: Muškarci u krevetu žele ovo više od bilo čega

Nisu perverzije u pitanju niti bilo kakvo eksperimentisanje.

Sigurno ste i vi mislili kako muškarci u krevetu ne žele ništa drugo nego običan seks, ne žele da se maze i gledaju kako što prije da pobjegnu iz kreveta? Takve i slične predrasude razbilo je nedavno sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 2000 odraslih osoba.

Istraživanje Univerziteta Indiana bavilo se seksualnim sklonostima muškaraca i žena i došli su do svježih rezultata – koji se razlikuju prema polu.

1.046 žena i 975 muškaraca između 18 i 91 godine učestvovalo je u istraživanju – odgovarali su na pitanja o svom seksualnom životu. Što se tiče muškaraca, rezultat je pomalo iznenađujući: naime, muškarci se pale na n.ežnost i poljupce! Dakle, poljupci, maženje, grljenje su stvari koje preferira većina muškarca u krevetu.

Istraživač Debi Herbenik kaže: „Muškarci takođe imaju veliku potrebu da ih žene maze i miluju. Ono što nas je malo iznenadilo je činjenica da im je to čak važnije od samog seksualnog čina!“

Osim toga, pokazalo se da ni muškarci ni žene nisu baš spremni za eksperimentisanje kad je riječ o igranju uloga ili seksu na javnom mjestu. Draži im je seks u misionarskom položaju u toplini i samoći spavaće sobe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije