Horoskop

Kako prići djevojci u kafiću?

Kako prići djevojci u kafiću?
Foto: Ilustracija | Kako prići djevojci u kafiću?

Koliko puta vam se dogodio da ste u baru uspjeli skupiti hrabrost i prići djevojci koja vam se sviđa, a onda sve krene u krivom smjeru?

Djevojka vas nakon toga gleda kao da niste normalni i dobra zamisao padne u vodu. U redu, vjerujemo da postoje i oni kojima se nije dogodilo nikada, ali velika većina nas se barem jednom našla u sličnoj situaciji.

U nastavku ovog teksta donosimo neke stvari na koje je potrebno pripaziti sljedeći put kad se odlučite krenuti u napad. Sretno u lovu!

Opusti se

Ako si već primijetio djevojku koju želiš počastiti sa svojim društvom, nemoj razmišljati o tome hoćeš li dobiti odbijenicu i prije nego uspiješ izustiti prvu riječ ili što će ona misliti o tebi. Duboko udahni, opusti se i kreni. Svakako izbjegavaj glupe ulete koje si pročitao na internetu, pričaj smireno, bez mucanja, zastajkivanja ili tikova. Vjeruj nam, žene mogu prepoznati da li si samopouzdan ili "puniš gaće" u trenutku kad razgovaraš s njima. Početak razgovora uz pokoju smiješnu doskočicu gurnuće sam razgovor u opuštenom smjeru. Znači, mirno i staloženo, ne pričaj gluposti i što je najvažnije, budi prirodan.

Usredotoči se na grupu

Rijetko se događa da je žena sama u baru i da samo čeka tebi slične da joj ulete ko "budala u kredit". Česće će se nalaziti u društvu drugih osoba, što nikako ne mora biti loše. Ako si već uspio pokrenuti razgovor, nemoj se zalijepiti samo za nju, a ostatak društva ignorisati. Pokaži joj da si je primijetio, ali prisili je da i ona bude aktivna u lovu. Ako uspiješ nasmijati i biti zanimljiv njenom društvu, to će je zaintrigisati i samo ćeš joj biti privlačniji. Zato, razgovaraj s grupom, budi zanimljiv, a njoj tu i tamo dobaci pogled koji će reći da si zainteresovan, ali ne i očajan.

Okreni rundu žeste

Da, znamo, pelinkovac ili Jack ne možeš ispijati cijelu veče kao veliko pivo, ali takva runda pokazaće joj da si za zabavu i da je ne misliš "daviti" cijelo veče. Imćeš sasvim dovoljno vremena da dobiješ dojma kako "diše2 i da li joj se sviđaš. Ako sve prođe dobro, okreni još koju rundu i tko zna, možda će na kraju večere ona častiti tebe.

Ne pokušavaj je kupiti

Naručio si nekoliko rundi, ali nemoj se razbacivati i pokušati je zaslijepiti novcem. Na veliki dio žena to će djelovati odbojno. Ako si dobro obučen, kulturno se ponašaš i naručuješ piće u stilu Bonda, vjeruj, žene će to zamijetiti. Nema potrebe za bahaćenjem i mahanjem novcem, naravno, ako ti nije cilj privući žene nižeg morala.

Kad razgovaraš s njom nemoj odmjeravati konobarice

Ako je cura bila pristojna i pružila ti priliku da porazgovarate, onda ti nemoj biti krkan i odmjeravati konobarice i ostale žene u kafiću tokom razgovora. S time iskazuješ nepoštovanje i budi spreman da će njezin sljedeći potez biti odbijanje. Znamo da je muškarcima teško ne pogledati dobru pozadinu konobarice u minjaku, ali ako se ne možeš suzdržati tih nekoliko minuta, onda se zapitaj da li imaš problem.

Ne naručuj joj piće bez da je pitaš koje

Žene danas jako dobro znaju što im odgovara, pa tako i po pitanju pića koje piju. Zato, nemoj sebi dopuštati da za nju biraš piće bez pitanja, a pogotovo ne ona slatka pića koja dolaze s malim suncobranima i ananasom. Možda će ti se učiniti kao dobra ideja počastiti je s jednim "Sex on the Beach" ili "Slippery Nipple" koktelom, ali odmah ti kažemo - zaboravi.

Ne nazivaj je nadimcima

Možda ćeš pomisliti da bi joj bilo drago ako je nazoveš "mala", "beba" ili slično, ali nemoj ni slučajno. To joj sigurno neće biti slatko, jer prvo će joj na pamet pasti da je ona već ko zna koja po redu koju si tako nazivao tokom svojih osvajačkih pohoda po barovima. Biće dovoljno da joj prilikom upoznavanja zapamtiš ime, a kasnije ko zna, možda ti u krevetu kaže kako voli da je zovu.

Ne obaraj pogled

Ovaj dio je problematičan, posebno ako je krase ubojiti atributi koje zna odlično upakovati. Znamo, muškarci smo, događa se, ali svakako pokušaj to izbjeći. Ako već ne ide, probaj joj na duhovit način pohvaliti dekolte i prebaciti razgovor u tom smjeru. Naravno, ne pretjerivati s zurenjem i nikako ne pitati da li ih možeš probati.

Ne prikradaj joj se i ne pleši iza nje

Nemoj sramotiti muški rod i biti taj koji joj se svakim plesnim korakom sve više prikrada, dok se na kraju ne počne trljati o nju "onim" mjestom. Budi muškarac, priđi do nje, predstavi se i kreni s razgovorom na bilo koji način ranije opisan. Ko zna, možda nakon kojeg pića, na kraju ipak otplešete "stiskavac".

Nemoj piti previše

Jedna je stvar popiti piće ili dva za hrabrost, ali pokušaj uleta kad si pijan ko zemlja, teško može završiti pozitivno. Prolijevanje pića, teško slaganje smislenih rečenica i gubljenje slova dok te jedino pridržavanje za nju dijeli od pada pod šank, teško može dovesti do toga da će biti voljna ići kući s tobom. Ako si u bar krenuo s namjerom da taj dan nećeš ići sam na spavanje, alkohol upotrijebi samo kao saveznika za prikupljanje hrabrosti, a opijanje ostavi za neki drugi put.

(macho.rtl.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije