Horoskop

Movembar uz čašu Jack Daniel'sa

Movembar uz čašu Jack Daniel'sa
Foto: N.N. | Movembar uz čašu Jack Daniel'sa

Jack Daniel's i banjalučka pizzerija „Kod Brke“ odlučili su njegovati tradiciju dobrog stila, te su i ove godine dio pizzerije pretvorili u pop-up Barber shop.

Gospoda će se tokom novembra moći prepustiti vještim rukama frizera i uživati u besplatnom vrhunskom tretmanu kose i brade, uz čašu svog omiljenog viskija potpuno besplatno.

Da su pravi džentlmeni Jack i „brkata“ ekipa iz Banjaluke pokazali su tako što nisu izostavili ni dame.

Pored uživanja u medenijem okusu Jack Daniel's Honey-a, dame će se moći naručiti i za make-up tretman kod vrhunskih make-up artista i uživati u dobroj staroj muzici i druženju.

Brijačnica je od davnina bila mjesto susreta, mjesto na kojima su se donosile važne odluke, sklapali poslovi ali i mjesto druženja nakon napornog dana. Podsjećajući na tu tradiciju, Jack Daniel's vam donosi atmosferu tih starih vremena i vintage duha s ovim jedinstvenim Barber Shopom. Pritom možete uživati u svevremenskom okus najpoznatijeg američkog viskija.

Jack’s Barber & Make up Shop svojim radom želi podržati i globalnu humanitarnu akciju Movember i podići svijest o muškim bolestima, poput raka prostate.

Radno vrijeme Jack’s Barber & Make up Shop-a bit će svakim radnim danom od 16h do 21h.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije