Horoskop

Muškarac sa stilom i na visokim temperaturama

Muškarac sa stilom i na visokim temperaturama
Foto: N.N. | Muškarac sa stilom i na visokim temperaturama

Muškarci bi rekli - ženama je lako, kada su velike vrućine obuku haljine, suknje, majice bez rukava, široke košulje, kožne sandale i riješile su problem. Ali, kako da muški pol bude profesionalan, a da se lijepo osjeća kada dođu topli dani. Evo nekoliko savjeta za jači pol.

Kombinujte bež, boje pijeska i plavu boju sa - plavom

Kombinacija bež pantalona (lanenih) i sakoa iste boje, majica i cipela boje pijeska, bilo da su u trendu (a ove godine jesu) ili ne, uvijek su dobar izbor za ljeto. Neki kažu da je i plava u kombinaciji sa - plavom takođe trendi za ovu godinu. Ali nemojte kombinovati iste nijanse, preporuka je da se za donji dio tijela, odnosno pantalone koristi tamnija plava, a svijetla i jarka plava oblači se na gornji dio tijela. Bijele patike dobro idu uz ovu kombinaciju.

Pruge

Pruge nikad neće izaći iz mode, mogu biti raznih debljina, kombinacija boja, horizontalne i vertikalne. Plave i bijele u kombinaciji sa plavom i bijelom pozadinom asociraju na ljeto. Na laganim odijelima vertikalne pruge mogu da učine čudo, pogotovo ako su u kombinaciji sa pastelnim i tamnijim bojama.

Pank fazon

To nije najnoviji krik, već nekoliko sezona unazad majice sa printom privlače pažnju. Mogu da budu suptilnije varijante, a u kombinaciji sa ljetnim sakoom ili jednobojnom košuljom preko daju taj malo ozbiljniji izgled.

Košulje

Majice sa kragnicom nekima se dopadaju, a nekima ne, ali ljetnoj košulji na muškarcima ne može se naći mana. Naravno, treba da bude u svijetlim, pastelnim bojama, na kockice ili pruge, podvrnutih tri četvrtine rukava. Neki je kombinuju i sa bermudama, ali to baš i nije profesionalno izdanje. Nećete pogriješiti ako kombinujete svijetlu košulju i lanene pantalone.

Teksas

Čini se da teksas nikad neće izaći iz mode. Nije važno koje je godišnje doba u pitanju, teksas je uvijek odličan izbor. Za ovo ljeto preporučuje se da u svoju odijevnu kolekciju ubacite nekoliko teksas šortseva i poneku jaknu. Takođe možete nositi i teksas košulje koje su vrlo popularne i koje će uljepšati vaš stil.

Obuća

Ako imate mogućnosti na posao možete nositi sandale, ali neka budu kožne i ne previše otvorene. Sa bijelim patikama nema promašaja, mada se i crne uklapaju. To je naravno poluležerna varijanta. Kožne cipele će uvijek biti u trendu i sa njima ne možete da pogriješite.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije