Horoskop

Šta svaki muškarac mora imati u neseseru?

Šta svaki muškarac mora imati u neseseru?
Foto: Ilustracija | Šta svaki muškarac mora imati u neseseru?

Koža lica muškaraca je oko 20 odsto deblja od ženske. Muška koža je masnija jer luči više sebuma. Zahvaljujući tome koža bolje zadržava vlagu pa postaje otpornija, zategnutija, elastičnija i sporije stari.

Ove prednosti mogu da pokvare stres, napetost i depresija zbog koje koža postaje suva, gruba i hrapava. Bore se pojavljuju prije vremna i postaju izrazito duboke.

Muškarcima je potrebna dodatna njega. Posebni proizvodi koji će zadovoljiti svaki tip kože i koji će spriječiti da vaša koža trpi sve svakodnevne situacije - nerviranje zbog posla, automobila, žene... Ovo je naša lista najpotrebnijih stvari.

Kvalitetan brijač

Zaboravite na brijače za jednokratnu upotrebu! Takvi brijači mogu samo da vam nanesu više štete nego koristi. Nisu dovoljno oštri pa pod pritiskom oštećuju površinski sloj kože. To može da izazove crvenilo, svrab i perutanje kože. Ako se često brijete sa ovakvim brijačima, dlake će vam urastati i izazvati upalne procese na koži koji se javljaju u vidu bubuljica i nepravilnosti. To nijedan muškarac ne želi! Odvojite novac za jedan kvalitetan brijač koji možete koristiti u narednih nekoliko mjeseci. Zahvaljujući oštrom sječivu dlake će sporije rasti, tako da nećete imati potrebu za svakodnevnim brijanjem.

Losion poslije brijanja

Koža poslije brijanja je nadražena i iritirana. Potrebna joj je dodatna nega koja će je vratiti u prvobitno stanje. Svaka koža reaguje drugačije. Nekome se javlja crvenilo, neko ima problem sa crvenim tačkama i perutanjem. Spas pronađite u losionu bez alkohola. Losioni sa alkoholom mogu dodatno da naprave haos na vašem licu. Ukoliko niste spretni sa brijačem, pa napravite rane i to sve natopite alkoholom dobićete opasnu hemijsku reakciju koja izaziva peckanje i bol. Losion predstavlja melem za vašu kožu posle brijanja. Koža lica postaje mekša i mirišljavija.

Antiperspirant

O ovome nema potrebe da pričamo pogotovo sada kada dolaze paklene vrućine. Nije bitno koji ćete kupite - samo ga kupite i redovno koristite! Ne dozvolite da ljudi bježe od vas zbog zaudarajućeg "mirisa" koji se širi iz vašeg pazuha. Na taj opojan "miris" ne pada nijedna žena. Ako su joj "oči ispale" kada vas je vidjela to nije zbog toga što ste joj se svidjeli, već zbog zadržavanja daha dok ne pobjegne od vas. Ovo je najbitnija i najkorisnija stvar! Stanite na put znoju!

Parfem

Poslije prethodnog pisanja o širenju smrada, muški parfem dođe kao sprej za nos koji poboljšava prohodnost disajnih puteva. Moderan muškarac zna šta žene privlači. Pored toga, parfem mnogo govori ovama. Vaš karakter i životni stav pokazujute kroz izbor parfema. Ženama su takvi muškarci više privlačniji i cjenjeniji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije