Horoskop

Topli džemper za muškarca sa stilom

Topli džemper za muškarca sa stilom
Foto: Ilustracija | Topli džemper za muškarca sa stilom

Bilo da se radi o odlasku na posao, izlasku sa prijateljima ili voljenom osobom, samostalnoj šetnji po gradu ili posjeti bioskopu, dobar džemper je idealan izbor za bilo koju priliku.

Obično se ispod njega nosi majica, ali možete ga kombinovati i sa košuljom gdje će se vidjeti samo kragna.

Džemperi s okruglim izrezom

Najjednostavnija i najčešća vrsta džempera. Vrlo je zahvalna, jer pristaje muškarcima najrazličitije građe. Ispod džempera s okruglim izrezom možete da nosite običnu pamučnu majicu sa rukavima ili bez njih, ili košulju kojoj će se vidjeti samo kragna. Takođe, važno je da izrez bude dovoljno širok kako bi se kragna mogla izbaciti, a da vas ne zateže previše. Kada su u pitanju šareni džemperi, birajte jednobojne košulje, a kada je riječ o tamnijim džemperima, svjetlije nijanse košulje ili majice dobro će vam stajati.

V izrez

Ova vrsta džempera pristaje višim muškarcima s izduženim oblikom lica. Ispod njih možete nositi košulju ili polo majicu. Uvijek je preporučljivo da košulja ili majica bude svjetlija od džempera. Ako ne volite naročito da nosite odijela i kravate, ovakav izgled je idealan za posao ili poslovni sastanak. Nemojte nikad odabrati da ovakve džempere nosite bez podloge u vidu majice ili košulje jer ćete izgledati prilično razgolićeno.

Dolčevita džemperi

Iako će se mali broj muškaraca opredijeliti za nošenje ovakvih džempera jer prianjaju uz vrat pa sve do grla, isti ženama izgledaju vrlo privlačno. Ispod njih možete obući atlet majicu, ali nikako i košulju zbog kragne. Preko dolčevita džempera možete da ogrnete kaput ili neku sportsku jaknu.

Džemperi na raskopčavanje

Budite pažljivi pri kupovini i nošenju istih jer je neophodno da vam dužina džempera na raskopčavanje prelazi kukove. Ispod njih možete obući običnu bijelu ili crnu majicu, kao i košulju čija će se kragna i donji dio vidjeti. Rukavi košulje u ovom slučaju ne treba da budu istaknuti da ne bi izgledali kao da vam je džemper "ušao u vodu" tokom pranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije