Horoskop

Žene vole bradu i gitaru

Žene vole bradu i gitaru
Foto: N.N. | Žene vole bradu i gitaru

Muškarci koji žele da se više dopadnu ženama mogli bi da ukradu neke ideje koje je sajt "Brajtsajd" rangirao kao poželjne u osvajanju. Evo šta savetuje:

* Puštajte bradu. Naučnici su sproveli istraživanje u kojem su žene ocjenjivale muškarce. Između obrijanih i neobrijanih, birale su uglavnom one sa gustom bradom, što je povezano sa muževnošću.

* Smijte se. Žene vole kada muškarci imaju stidljiv, neusiljen smiješak, a ne širok i glasan, jer suzdržanost tumače kao mačoizam.

* Kupite ljubimca. Žene "padaju" na muškarce sa ljubimcima, naročito nekim lijepim psima, jer smatraju da će oni umjeti da brinu i o njima i o djeci.

* Svirajte neki instrument. Tokom jednog istraživanja trojica muškaraca su zaustavljala prolaznice i tražila im broj telefona. Jedan je bio praznih ruku, drugi je imao sportsku torbu, a treći muzički instrument. Na kraju eksperimenta, ubjedljivo najviše brojeva prikupio je frajer sa instrumentom.

* Humor je seksi. Studije pokazuju da su žene voljnije da se ponovo vide sa muškarcima koji su na prvom sastanku bili duhoviti nego sa onima koji su pametovali ili se pravili važni.

(novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije