Sat za najzahtjevnije situacije

No.1 je poznat i priznat proizvođačpametnih satova iz Kine,a njihove proizvode krase kvalitet, pouzdanost i pristupačna cijena.

Šest moćnih namirnica za muškarca

Jedite ih često da cijele godine budete zdravi i vitki.

Vozač Formule 1 kreirao šortseve za kupanje

Automobilizam kao sport oduvijek je išao ruku pod ruku sa najnovijim modnim trendovima kada su u pitanju satovi, naočare za sunce i mnogi drugi modni aksesoari.

Top 10 najskupljih muških odijela

Živimo u svijetu i vremenu u kom je muška garderoba na drugom mjestu na svim važnim događajima, kao što su na primjer vjenčanja ili zabave…

1. Stuart Hughes Suit $892.980

I na kraju, najskuplje odijelo na čitavom svetu kreirao je Stjuar Hjuz, dizajner iz Mančestera, koji je proveo preko 850 sati u radu na ovom besprijekornom modnom komadu.

2. Alexander Amosu $101.890

Aleksander Amosu je veoma poznati luksuzni krojač, koji je skoro kreirao besprijekorno odijelo koje košta 101.890 dolara.

3. William Westmancott $75.000

Ovaj britanski dizajner uspio je da nadmaši sva očekivanja dizajniranjem svog Ultimate Bespoke projekta – odijela koje košta nevjerovatnih 75.000 dolara.

4. Kiton K-5 $50.000

Ova odijela, koja su djelo poznatog italijanskog dizajnera, Enza D’Orsija, kreirana su korišćenjem visoko kvalitetnih materijala koji su dobijeni od merino ovaca.