5. Desmond Merrion $47.000

Ovo je jedna od najpoznatijih modnih krojačkih kuća u Londonu, a u svojoj ponudi ima besprijekorna, elegantna i uglađena odijela koja koštaju 47.000 dolara.

6. Brioni Vanquish II $43.000

Odijela iz Brioni modne kuće su nadaleko poznaa, cjenjena i nagrađivana zbog svog ekskluziviteta i veoma visokog kvaliteta.

7. World Record Challenge Cup $28.000

Iako nije u pitanju kompanija ili modni dizajner, takmičenje koje se zove World Record Challenge Cup je razlog kreiranja nekih od najboljih i najfinijih odijela ikada.

8. William Fioravanti $22.000

Vilijam Fioravanti je još jedan italijanski modni dizajner koji je uspio da pokrene neku vrstu revolucije u ovoj industriji.

9. Ermenegildo Zegna $20,000

Kreator Ermenegildo Zegna linije odijela je poznati italijanski modni dizajner koji je osnovao kompaniju koja sada iza sebe ima preko jednog vijeka iskustva u modnoj industriji.

10. Brook’s Brothers $14,500

Brook’s Brothers prilagođena linija odijela vam daje interesantan osjećaj i pruža vam mogućnost da se osjećate izvanredno dobro u ekstremno kvalitetnim i prefinjenim ...

Ovo je 15 najskupljih modela Rolex satova ikad

Rolex satovi, na svjetskom nivou predstavljaju statusni simbol i jedan od najprepoznatljivijih brendova. Ne samo da je cijenjen kod svjetske elite, već i kod planinara i ronioca ...

Pet ključnih proljećnih trendova za muškarce

Novo godišnje doba, nova modna sezona i novi (stari) trendovi. Pogledajte šta će biti in u muškom modnom svijetu.