TV

Amar Gile u žiriju showa Neki novi klinci

Amar Gile u žiriju showa Neki novi klinci
Foto: N.N. | Amar Gile u žiriju showa Neki novi klinci

Sve što vam treba za dobru TV zabavu petkom uvečer pronaći ćete na kanalu OBN-a. Odmah nakon popularne seije Paramparčad očekuje vas show Neki novi klinci.

I ovog petka naši mališani dolaze iz različitih dijelova naše regije, pa ćemo se tako družiti sa djecom iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije. Čut ćemo neke stare dobro poznate hitove ali i neke pomalo drugačije pjesme. Žiri će se ježiti od sjajnih interpretacija, a posebno oduševljenje izazvat će jedna djevojčica iz BiH.

Njen izbor su teški narodnjaci, ali iako mlada ona to radi vrhunski, toliko da se žiri ježio od miline. I inače je žiri na sve većim mukama, jer treba odabrati najbolje od iznimno dobrih. Ovoga petka upoznat ćete sve same slavuje koji su se uhvatili u koštac sa zahtjevnim pjesmama. Pjevat će se hitovi Hanke Paldum, Nevernih beba, Snežane Đurišić, Miše Kovača i mnogih drugih.

Pored stalnih članova žirija, imamo i neke koji se mijenjaju. Ivana Selakov, Jelena Kostov, Amar Gile, Nenad Manojlović, Biljana Marković i Aleksa Perović sjede u bijelim stolicama ovoga petka.  Pored žiriranja Amar Gile zašjevat će i svoj veliki hit prije konačnih odluka.

Čekamo vas da pjevamo i navijamo zajedno od 21:50h na OBN-u!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije