TV

Britanska serija Nestanak i u 2. sezoni ekskluzivno na OBN-u

Britanska serija Nestanak i u 2. sezoni ekskluzivno na OBN-u
Foto: N.N. | Britanska serija Nestanak i u 2. sezoni ekskluzivno na OBN-u

Druga sezona popularne serije „Nestanak“, povezana je sa prvom samo na dva načina - u fokusu je još jedan nestanak djeteta i istragu, igrom slučaja, vodi dobro poznati detektiv Julien Baptiste.

U novoj sezoni upoznajemo se sa novom, britanskom obitelji Webster koja živi u Njemačkoj, a njihova, sada odrasla, kćerka Alice vraća se nakon 11 godina, nakon što je oteta i kako tvrdi, bila zatvorena u podrumu.

Serija prati priču u dva vremenska toka, u pitanju su 2014. godina i sadašnje vrijeme. Policija obavještava roditelje da se Alice pojavila i tvrdi kako bila zarobljena zajedno sa Sophie Giroux, djevojčicom iz Francuske, koja je nestala približno u isto vrijeme. Francuski istražitelj Julien Baptiste bio je zadužen za istragu u slučaju Giroux. Iako je sada u mirovini, on ne može odoljeti ponovno se uključiti u slučaj i riješiti ga do kraja. Stoga i putuje u Njemačku, ali i Irak kako bi pronašao odgovore.

U međuvremenu, obitelj se pokušava prilagodito Alicijinom povratku koji sa sobom nosi niz komplikacija. Sama Alice je, sasvim očekivano, umrtvljena, na distanci i potpuno drugačija.

Glavne uloge tumače poznati i sjajni glumci David Morrissey, Keeley Hawes i Tchéky Karyo.

Sezona  ima također 8 epizoda i emitirat će se u terminu subotom i nedjeljom u 21 sat.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije