TV

Da li nam se serija "Tračara" vraća na male ekrane?

Da li nam se serija "Tračara" vraća na male ekrane?
Foto: N.N. | Da li nam se serija "Tračara" vraća na male ekrane?

Izgleda da će jedna od omiljenih serija ponovo doći na male ekrane.

Serija Gossip Girl - Tračara pokrenula je glumačke karijere Blejk Lajvli i Lejton Mister i poslala ih u zvjezdano nebo. Završila se prije nekoliko godina, na veliku žalost obožavatelja.

Više od decenije prošlo je od prvih epizoda u kojima je fokus bio na malenoj grupi prijatelja koji su uživali u životu na visokoj nozi, a sada se naveliko priča o mogućem nastavku iste serije i s istim glumcima.

Nedavno je Blejk Lajvli, koja je igrala ulogu Serene van der Vudsen, izjavila kako bi bila srećna da se ponovno okupe i nastave seriju nekoliko godina kasnije, kad su njihovi likovi već odrasli.

„Da li bih snimala nastavak serije sljedećih sedam godina? Ne, ne bih, jer je to zaista naporno, a ja sad imam porodicu i djecu, od koje ne želim da budem toliko dugo odvojena. Ali ono što sam naučila u životu je da nikad ne kažem nikad! Želim da radim nešto što još nisam dobila priliku, ali da bih se vratila u ribut serije? Ko zna, ako je dobar projekt i ako ima smisla...Zaista smo se baš zabavljali snimajući prvi put na ulicama Njujorka...“

Seriju "Tračara" ne možemo da zamislimo bez Blejk i Lejton.

A slično smatra i Lejton, čija je karijera i danas najpoznatija po ulozi razmažene jedinice istančanog modnog ukusa Bler Voldorf.

„Pretpostavljam da je ponovno oživljavanje serija kojima smo davno rekli zbogom sada popularno, ali teško mi je da u ovom trenutku dam odgovor. Ako bi svi bili za, ako bi odgovaralo mom rasporedu, možda? Ne želim reći da ne bih“, izjavila je Lejton prije nekoliko godina za Veniti fer.

Ipak, budućnost serije i njen potencijalni nastavak najviše zavisi od producenata i scenarista bez kojih niko ne bi htio ni da pomisli na nove epizode.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije