TV

Ekskluzivna premijera nove HBO serije „Vinil“ za sve Open korisnike

Ekskluzivna premijera nove HBO serije „Vinil“ za sve Open korisnike
Ekskluzivna premijera nove HBO serije „Vinil“ za sve Open korisnike

Home Box Office, vodeća premijum televizijska mreža, predstavlja novu dramsku seriju iz originalne HBO produkcije „Vinil“ koja će ekskluzivnu premijeru na HBO-u imati isti dan kada u i Americi, 15. Februara, a koju će moći da pogledaju svi Open korisnici.

Da je riječ o seriji koja mnogo obećava govori i činjenica da je prvu od deset epizoda režirao Martin Skorseze, po scenariju koji su napisali Rič Koen, Mik Džeger, Martin Skorseze i Terens Vinter.

Radnja dramske priče „Vinil“-a smještena je u Njujork, 70-ih godina, istražuje muzički biznis i buran život ljudi iz muzičke industrije u vrijeme stvaranja pank, disko i hip-hop muzike. Priča prati život Ričija Finestre, direktora izdavačke kuće koji je u problematičnom je braku i na čelu je kompanije koja gubi sjaj. Njegova supruga Divon, bivša glumica i model koja je bila deo priče koja se odigravala oko čuvene “Fabrike” Endija Vorhola 1960-tih godina u Njujorku, sada je majka dvoje dece i živi u predgrađu. Ričijeve lične i profesionalne krize prave dodatni stres u njihovom odnosu, zbog čega Divon razmišlja da se vrati svojim “boemskim korjenima”. U međuvremenu, Ričijevog partnera Zaka Jankovicča su iskustvo u industriji i “stotine dolara vrijedna rukovanja” učinili neprocjenjivim dijelom kompanije, iako i dalje radi u direktorovoj sjenci. Njihov profesionalni odnos postaje sve napetiji zbog neslaganja oko toga kako bi trebalo da vode kompaniju kroz muzičku pejzaž 1973.

Premijera serije „Vinil“ će se u BIH za sve Open korisnike emitovati  15.02.2016. godine sa početkom u 19.35 časova i završetkom u 22.35 časova na kanalu  HBOPRO koji se nalazi na poziciji 705.

Da bi kanal bio vidljiv potrebno je, da u zavisnosti od toga koju platformu koristite, pritisnete HOME na daljinskom upravljaču ili da ponovno učitate portal prateći sljedeće korake: Podešavanja - Sistemski parametri - Restart - Osvježi portal.

Svi koji propuste premijeru će u periodu od 15.02. do 14.03.2016. godine imati priliku da besplatno pogledaju prvu epizodu serije "Vinil" u posebnoj kategoriji HBO Promo u okviru Open videoteke.

m:tel open – otvoreno za sve!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije