TV

Elif 5: Novi muški likovi u misiji osvajanja ženske publike

Elif 5: Novi muški likovi u misiji osvajanja ženske publike
Foto: N.N. | Elif 5: Novi muški likovi u misiji osvajanja ženske publike

Najgledanija serija u BiH u 5. sezoni emitiranja donosi nova uzbuđenja, ali i nove muške likove. Za sada smo upoznali dvojicu, jednog pozitivca i jednog negativca.

Oba muška nova lika smještena su u Hektanir Holding. Tamo će se odvijati i većina priče vezane za njih. Akin je pomoćnik u holdingu i u uredu je sa lijepom i skromnom Birdže.

Njih dvoje će tvoriti nezaboravan tandem ove sezone koji će u seriju donositi i humor.

Naravno, neizbježna je i ljubavna priča koja će se odvijati na toj relaciji. Akina glumi Hasan Denizyaran jedna od najzgodnijih mladih turskih glumaca.

 Igrao je do sada jednu od glavnih uloga u teen seriji "4N1K" i već tada pobrao simpatije nježnijeg spola. Kasnije je snimljen i film po istoimenoj priči.

Hasan je rođen 1993. godine u Istanbulu u znaku bika. Od ostalih talenata na društvenim mrežama je pokazao kako zna svirati gitaru i pjeva dosta solidno.

Drugi muški lik kojeg ćemo predstaviti je Mahir, novi direktor u Hektanir Holdingu. On je jedan od negativaca u novoj sezoni, ali ne i najgori. Njegov će lik pokazati određena kolebanja u svojoj negativnosti. Sin je Kimet, zlobne zaboravljene Madžidine sestre koja se pojavljuje iznenada. U ulozi Mahira vidjet ćemo Fatiha Ayhana.

On je glumac koji je poznat turskoj publici i igrao je u nekoliko filmova i serija. U novom filmu "Icimdeki Hazine" igra sa prelijepom Cemre Melis Çinar.

Fatih je rođen 1984. godine u zanku bika. Producentica serije Inci Gulen najavljuje zaista sjajne muške role.

"Žene će poludjeti za novim muškim likovima, koje smo pomno birali za uloge koje nisu površne. Svaki od novih likova ima svoje stabilno mjesto u zanimljivoj priči nove sezone" kaže producentica za OBN TV.

I zaista, već prve epizode nove sezone koju OBN emitira u 20 sati, ponudit će nova uzbuđenja i priču koja će biti dostojna završetka najgledanije serije u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije