TV

Elif 5: Povratak omiljene i najgledanije serije u BiH

Elif 5: Povratak omiljene i najgledanije serije u BiH
Foto: N.N. | Elif 5: Povratak omiljene i najgledanije serije u BiH

Njagledanija serija u BiH ulazi u 5. i posljednju sezonu emitovanja. Gledaoce OBN-a očekuju nova uzbuđenja, novi likovi i spektakularan kraj jedne od najdugovječnijih turskih serija ikada.

Kao što svi pretpostavljaju, Elif i Melek se uspijevaju spasiti od ruku Tarikovog pomagača i započinju novi život u naselju daleko od neprijatelja i ville Hektanir.

U njihovim životima nekoliko je novih likova od kojih se izdvaja lijepa nastavnica Asli, koja će na čudan način povezati Melek i Elif sa starim životom.

Za to vrijeme Madžide i dalje bezuspješno traga za njima. U isto vrijeme u villi se pojavljuje njena pomalo zaboravljena sestra Kimet koja će se prometnuti u najvećeg negativca nove sezone. Zajedno sa svojim sinom, kojeg instalira u Hektanir Holding, pokušaće oteti Madžide čitavo bogatstvo.

Humejra je puna gorčine nakon Tarikove izdaje, ali ubrzo će i njeno srce zaigrati kada se pojavi novi tjelohranitelj. Kerem i Parla očekivano nisu sretni. Dok Parla pokušava odobrovoljiti supruga, on misli na Sureju i izgubljenu sreću.

Producent serije Inci Gulen najavljuje zaista sjajnu sezonu. “Naše junakinje preživjeće još tragedija, ali njihova borba neće biti uzaludna. Žene će poludjeti za novim muškim likovima, koje smo pomno birali za uloge koje nisu površne,“ kaže producent za OBN TV.

I zaista, već prve epizode nove sezone koju OBN emituje večeras, ponudiće nova uzbuđenja i priču koja će biti dostojna završetka najgledanije serije u BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije