TV

Evo kako glumci 'Tvin Piksa' izgledaju nakon 25 godina

Evo kako glumci 'Tvin Piksa' izgledaju nakon 25 godina
Evo kako glumci 'Tvin Piksa' izgledaju nakon 25 godina

​Na čak tri naslovnice časopis Entertainment Weekly objavio je kako glumci kultne serije 'Tvin Piks' izgledaju 25 godina nakon prve epizode, čiji novi nastavci stižu na televiziju za dva mjeseca

Naslovnice su tek uvod u ono što gledaoce čeka 21. maja ove godine, kada će se održati premijera nezaboravne serije režisera Dejvida Linča ‘Tvin Piks’.

Radnja serije nastavlja se 25 godina nakon istrage o ubojstvu  Lore Palmer, a pokreće je FBI-jev pronalazak obimnog dosjea s dokumentima o gradiću i samom slučaju, tajnim dokumentima i nalazima obdukcije.

Devet glumaca originalne postave ponovno će se pojaviti u novina nastavcima. Kajl Mehlahlan i dalje glumi specijalnog agenta Dejlea Kupera, a tu su i Madhen Amik, Dan Ešbruk i Dejvid Duhovni. Jedna je zvijezda ipak odbila prisustvovati u povratku serije - glumica Lara Flin Bojl, a nova su lica Naomi Vots, Majkl Cera i Trent Reznor.

Na jednoj od naslovnica tako vidimo jednooku Nadin Harli koju igra Vendi Robi, iznad nje pozira glumac Everet MekGil koji je utjelovio lik Big Eda Harlija, a pored njega stoji Džejms Harli kojeg je utjelovio Džejms Maršal.

Na drugoj naslovnici pak vidimo specijalnog agenta Dejla Kupera koji je okružen ljepoticama Odri Horn  i Madlin Ferguson dok glavni mozak Linč sjedi ispred njih.

Na trećoj naslovnici našao se Bobi Brigs koji ležerno grli Normu Dženings i konobaricu Šeli Džonson.

Na setu se ukupno našlo čak 217 glumaca, a David Nevins, predsjednik američke televizijske mreže Showtime na kojoj se serija i prikazuje, izjavio je kako smatra da su novi nastavci na zadovoljavajućem nivou, s mnogo zapleta i dubljom istragom i analizom famoznog slučaja Lore Palmer.

Koliko su se glumci legendarne serije devedesetih promijenili do danas, procijenite sami s fotografija.

(NN, tportal)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije