TV

Glumica iz Paramparčadi: Nisam Gulseren, ali jesam majka

Glumica iz Paramparčadi: Nisam Gulseren, ali jesam majka
Foto: N.N. | Glumica iz Paramparčadi: Nisam Gulseren, ali jesam majka

Nurgül Yeşilçay igra Gulseren u seriji "Paramparčad", a gledaoce je osvojila na prvi pogled, svojom ljepotom, jednostavnošću i otvorenom osobnošću.

Njen lik još detaljnije možete upoznati radnim danima u 20:50h na OBN-u.

Nurgül je debitovala na velikom platnu još 2001. godine i od tada je napravila izuzetnu karijeru, od kazališnih dasaka, preko filmova do sapunica.

Iza sebe ima jedan propali brak iz kojega ima sina. Ta životna 'uloga' majke dala joj je vjetar u leđa.

"Nisam osoba koja je zarobljena u prošlosti ili budućnosti. Znam vrijednost postojanja i sreće. Znam kako biti sretna. Turci tek poslije u životu shvate sreću. Zato neprestano kukaju za 'tim danima' ili prošlosti. Takvi me ljudi jako nerviraju. Volim živjeti u svakoj životnoj dobi. Volim pravila života kao male igre. Uljepšavaju život. Otići na odmor i onda tugovati za nekim drugim mjestom, tražiti među ljudima koje volimo neke druge ljude, ne znati vrijednost ljepote proživljenog najveće su nepravde koje možemo učiniti prema sebi i vremenu", opisala je Nurgul sebe.

Nurgul je jedna od onih žena koje, čini se nikada ne stare i uistinu je teško povjerovati da ima 39 godina.

Ipak, iskustvo je bilo potrebno kako bi kompleksna uloga majke  u seriji "Paramparčad" bila vjerodostojna. Zbog toga je njen lik odmah postao popularan i žene su ga zavoljele.

Gulseren će se razvijati kroz cijelu prvo sezonu u jednu sasvim novu ženu.

"Nisam ni shvatila kako se lik mijenja i kako je kao glumica rastem. To je zapravo i najveća kvaliteta ove serije. Topla atmosfera i radnja koja prirodno teče", kaže Nurgül.

Već u ovoj sedmici vidjetete kako se Gulseren uvlači Džihanu po kožu i počinje se topiti santa leda oko njenog srca. "Paramparčad" gledajte i večeras nakon serije "Elif".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije