TV

Glumica iz "Srca mafije" obradovala učenike srednje škole

Glumica iz "Srca mafije" obradovala učenike srednje škole
Foto: N.N. | Glumica iz "Srca mafije" obradovala učenike srednje škole

Deniz Çakır, prekrasna glumica koja je poznata po svom nastupu u seriji "Srce mafije", posljednjih je godina nekoliko puta pokazala svoju humanost. Iako u serijama često igra gorde i ponosne žene, čini se kako je privatno sasvim drugačija.

Medije se posebno dojmila jedna akcija. Naime, učenici srednje škole u pokrajini Van u Anadoliji trebali su opremu za novu školsku godinu. Deniz Çakır je, bez razmišljanja, poslala 700 bilježnica i isto toliko kutija igračaka potrebitim učenicima. Još uvijek nitko ne zna kako je glumica saznala za potrebe tinejdžera.

Nastavnici iz pomenute škole bili su jako sretni zbog glumičine velikodušne geste. U njenu čast odlučili su školsku knjižnicu nazvati Deniz Çakır. Kada su lijepu glumicu nazvali novinari kako bi dobili izjavu ona je samo uzvratila jednostavno: "U ovom životu ništa nije dragocjenije od sreće djeteta.“

I u seriji “Srce mafije“ kao Meryem, Deniz se bori za sreću i sigurnost svoje djece. Hoće li očuvati brak i zajedništvo svoje porodice usljed mafijaških ratova gledajte na OBN-u svakim radnim danom u 18 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije