TV

Holivudski hitovi u ponudi Open IPTV-ja

Holivudski hitovi u ponudi Open IPTV-ja
Holivudski hitovi u ponudi Open IPTV-ja

Film “Fokus”, kanal HBO ekskluzivno prikazuje 11.3.2017. godine u 23.20 časova.

U ovoj akcionoj komediji, Vil Smit igra majstora prevare koji se zaljubljuje u neiskusnu prevarantkinju (Margo Robi), ali raskida sa njom kada počnu previše da se zbližavaju. Tri godine kasnije, on je izbačen iz kolosjeka kada se njegova stara ljubav pojavi u Buenos Ajresu, gdje oboje zasebno planiraju da prevare vlasnika trkačkog tima koji je milijarder (Rodrigo Santoro). Radnja locirana u srcu glavnog grada Argentine donosi nevjerovatan zaplet.

Drugi program Radio-televizije Srbije u subotu i nedjelju, 11. i 12. marta, od 22.00 časa nastavlja sa emitovanjem skandinavskog političkog trilera “Okupirani”. Riječ je o seriji koja dolazi iz pera najčitanijeg norveškog i jednog od najpopularnijih autora krimi romana na svijetu, Jua Nesbea. Kontroverzna serija “Okupirani”, već je oborila nekoliko rekorda. Najskuplja je serija u istoriji norveške televizije i obara sve statistike po gledanosti. Serija između ostalog govori o ratu u Ukrajini, pa je s tim u vezi već izazvala napetost u odnosima između Zapada i Rusije…

Finska, 1944 godine. Zemlja je pogođena Laponskim ratom, sukobom između Njemačke i Finske na samom kraju Drugog svjetskog rata. Helena, lokalna babica s nadimkom Divljooka, upoznaje finsko-njemačkog nacističkog oficira Johanesa Angelhursta. Privlači je tajanstveni stranac i ona ga prati do ratnog logora sa zarobljenicima i prijavljuje se da radi kao medicinska sestra. Za Angelhursta, Helena je drugačija od svih žena i oni započinju energičnu i strastvenu vezu. Međutim, ni njihova rasplamsala ljubav ne može da odagna traumatične slike rata koje proganjaju oficira niti jezive tajne koje se kriju iza zidova logora. Kad vihor rata razdvoji zaljubljene, dogovaraju se da se sastanu u udaljenoj kolibi u kojoj su proveli najljepše zajedničke dane…Ovo je u najkraćem scenario fantastičnog filma “Babica” sa nevjerovatnim ishodom, koji je na programu 13.3.2017. godine na kanalu CINEMAX u 23.05 časova.

Još jedan biser holivudske produkcije, ovaj put film “Nesalomivi”, HBO2 nam donosi 15. marta 2017. godine, u 19.00 časova.
Glumac Brus Vilis i scenarista i reditelj M. Najt Šajamalan ponovo se udružuju poslije iznenađujućeg uspjeha „Šestog čula“. Dejvid Dan (Brus Vilis) se vraća vozom iz Njujorka u Filadelfiju poslije neuspješnog razgovora za posao kad njegov vagon iskoči iz šina i sudari se sa drugom lokomotivom, a on postaje jedini preživjeli od 131 putnika. Ne samo da je ostao živ, već je zapanjujuće što je prošao bez ijedne ogrebotine. Dok se Dejvid pita šta se desilo i zašto je uspio da preživi, nailazi na tajanstvenog stranca, Elajdžu Prinsa (Samjuel L. Džekson), koji mu objašnjava da postoji određeni broj ljudi koji su „nesalomivi“ – izuzetno su izdržljivi i hrabri, imaju sklonost ka opasnom ponašanju i osjećaju se nepobjedivo, ali takođe imaju čudne predosjećaje da će se desiti nešto stravično.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije