TV

Jesenje boje u znaku dobrih filmova i serija na Open IPTV-ju

Jesenje boje u znaku dobrih filmova i serija na Open IPTV-ju
Jesenje boje u znaku dobrih filmova i serija na Open IPTV-ju

Open IPTV donijeće i ove sedmice u vaše domove odlične filmske naslove.

TV CINEMAX ekskluzivno prikazuje u subotu, 14.11. u 20.00 časova film “Vorm springs” (Topla proljeća) koji je nominovan za tri nagrade “Zlatni globus”.

Ovaj biografski TV fim prati predsjednički period života Frenklina D. Ruzvelta, od perioda u njujorškom senatu do pesimistične zdravstvene dijagnoze 1921. godine , godinu nakon neuspješnog pokušaja da uđe u Bijelu kuću kao suparnik Džejmsa Koksa.

Glavne uloge tumače Kenet Brana i Sintija Nikson dok režiju potpisuje Džozef Sardžent.

TV HBO u ciklusu nedjeljne premijere, u nedjelju, 15.11.2015. godine, u terminu od 20.05 časova, prikazuje film “Prljava isporuka”. Tom Hardi i Džejms Gandolfini glume barmena i menadžera jednog bruklinskog bara.

S vremena na vrijeme, bar je mjesto gdje mafijaši kriju svoj novac i postoji jedna stvar koja nikako nije poželjna, a to je da vas opljačkaju.

U nedjelju, 15.11.2015. od 21.55 časova na kanalu National Geographic možete pogledati premijerno specijalno izdanje dokumentarnog filma “U megapijavici”. Tornado koji je pogodio El Rino u Oklahomi 31. maja 2013. godine bio je neopisivo snažan.

Bila je to najveća, jedna od najbržih i za progonitelje oluja – najsmrtonosnija pijavica ikad zabilježena na Zemlji. Među njima je Tim Samaras, priznat kao jedan od najiskusnijih i najopreznijih naučnika koji proučavaju tornada.

Ali ova oluja nije bila ni nalik bilo kojoj dosad viđenoj. U specijalnoj emisiji National Geographica otkrivamo tornado i pričamo njegovu priču.

Ali ovo nije uobičajen dokumentarac o jurnjavi za olujom. Iako će u filmu biti izvještaja iz prve ruke, kao i snimaka koje su načinili naučnici i amateri, riječ je o vjerovatno najbolje dokumentovanoj oluji u istoriji i ovi snimci su dio jedinstvene baze podataka o svakom detalju oluje.

Film dobitnik tri nagrade “Oskar”, “Ritam ludila” na programu je u srijedu, 18. novembra od 21.50 časova na TV CINEMAX. U ovoj muzičkoj drami radnja je usmjerena prema mladom bubnjaru Endru Nejmanu, koji se upisuje na prestižni muzički konzervatorijum u želji da ostvari snove uz pomoć svog mentora, najcjenjenijeg profesora u školi…

 Vaše je samo da se opustite, udobno smjestite u vaše fotelje i prepustite 24-satnoj zabavi uz Open IPTV.         

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije