TV

Kako je Brazilka iz serije “Bella“ osvojila Turke!

Kako je Brazilka iz serije “Bella“ osvojila Turke!
Foto: N.N. | Kako je Brazilka iz serije “Bella“ osvojila Turke!

Jessica May Drociunas, Bella iz istoimene serije, oduševila je Turke svojom ljepotom i glumom. Iako joj je ovo prvi projekt smatraju kako će biti buduća velika zvijezda.

Ova je Brazilka doživjela sličnu sudbinu kao i Bella. Naime, iz dalekog je Brazila došla u Tursku radi nekih angažmana i odlučila naučiti jezik. Karijera modela pomogla joj je da se nametne kao ljepotica, ali njen agent je vjerovao do kraja kako može biti i glumica.

“Vijest da sam dobila ulogu stigla me dok sam u Brazilu bila na očevoj farmi. Bio je to san. Došla sam u Istanbul i odmah prionula na posao. Na početku jeste bilo teško, ali pomogla je moja ljubav prema kamerama“ izjavila je Jessica za turski list Milliyet. Dodala je kako joj jako puno pomaže kolega iz serije Tolga Mendi, koji je i sam iz Adane gdje se snima serija “Bella“. Ostale kolege sa seta često se smiju anegdotama koje izaziva glumičino osrednje poznavanje tuskog jezika.“To je bio najteži dio, naučiti jezik. Turski je simpatičan, ali i iznimno težak, posebice za nekoga tko dolazi iz Južne Amerike. Sve sam bolja, mada ponekad zapnem pa mi kolege pomažu,“ priznala je lijepa glumica.

Jessica živi u Istanbulu kojim je oduševljena, isto kao i cijelom Turskom, za koju smatra da nije dovoljno poznata ljudima širom planete.

U seriji gotovo cijeli svoj identitet žrtvuje za ljubav, pa je novinare zanimalo bi li na to pristala i u privatnom životu.“Za ljubav bi žrtvovala sve. Njavažniji su mi ljudi koje volim,“  kaže iskreno mlada glumica. I pored te romantične strane, novinari su otkrili kako ipak još nije našla sreću u ljubavi.

Prelijepu Jessicu May u seriji “Bella“ možete pratiti svakog dana u programu TV OBN-a u 18 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije