TV

Kanadska glumica Tatjana Maslani briljira u seriji "Crno siroče"

Kanadska glumica Tatjana Maslani briljira u seriji "Crno siroče"
Foto: N.N. | Kanadska glumica Tatijana Maslani briljira u seriji "Crno siroče"

Čim se na sceni pojavila SF serija Crno Siroče (Orphan Black) svi reflektori su se usmjerili prema mladoj kanadskoj glumici Tatjani Maslani koja je u seriji utjelovila približno 14 klonova. Kritičari su jedinstveni u ocjeni kako se ona sjajno snašla u jednoj tako zahtjevnoj ulozi.

Potvrda za briljantno obavljen Tatjanin posao došla je u obliku nominacija za nagradu Emmy. Njen svaki lik je razrađen do detalja – počevši od izgleda, preko karaktera, ponašanja, pa sve do najsitnijih finesa kao što su naglasak i način smijanja. Svaka od tih sitnica je savršeno uklopljena u ideju lika koji predstavlja. 

Kada su novinari pitali Tatjanu koji je lik fizički najzahtjevniji tokom dugog dana snimanja, ona je kazala: "Mislim da mi je londonski naglasak bio i ostao najteži. Specifičan je za taj kraj, za taj dio Londona, pa je Sarin naglasak malo teži. Što se fizičkog izgleda tiče, puno sam se poigravala s Rachel, klonom kojeg upoznajemo na kraju prve sezone. Teško je održati njezin izgled tijekom cijelog dana jer ima besprijekorno držanje i uvijek nosi najbolnije visoke potpetice pa je vjerojatno nju najteže glumiti."

U desetoj epizodi prve sezone, koju OBN emituje sutra u 23 sata, vidimo da su klonovi nečije vlasništvo, neko ih posjeduje.

"Ta je tema fascinantna, posebno za žene. Mislim da se naša tijela često koriste za reklamu, marketing i za nečiji biznis. Za mene je ta tema vrlo važna i temeljno je obrađujemo u drugoj sezoni, tu ideju o posjedovanju sebe i svoga života, da su klonovi ljudi, a ne samo naučni eksperiment. Imaju svoju volju, nezavisnost i lavovski se bore za to. Sav taj punk-rock, to je ono što Sara zapravo jest, uvijek se borila, uvijek je preživljavala i mislim da se njezin utjecaj počinje osjećati kod ostalih klonova", kaže briljantna Tatjana.

Sjajnu seriju "Crno siroče" pratite svaki dan osim subote u 23 sata samo na OBN-u.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije