TV

Ko je pjevačica druge sezone serije "Pravi detektiv"? (VIDEO)

Ko je pjevačica druge sezone serije "Pravi detektiv"? (VIDEO)
Ko je pjevačica druge sezone serije "Pravi detektiv"? (VIDEO)

LOS ANÐELES - Depresija koja isijava iz njenih pjesama savršeno odgovara mračnoj, turobnoj atmosferi druge sezone sada već kultne serije "Pravi detektiv" (True Detective).

Na pozornici neugledne losanđeleske kafane "Blejk Rouz" Lira Lin svojom muzikom daje ton susretima problematičnog detektiva Reja Velkora (Kolin Farel) i kriminalca Frenka Semjona (Vins Von).

Sa Ti Boun Barnetom i Rosanom Keš, koji su zaduženi za muziku u seriji, ova umjetnica iz Nešvila napisala je nekoliko pjesama za drugu sezonu "Pravog detektiva".

"Za sve pjesme, Nik Picolato (kreator serije) nam je dao posebna uputstva. Ne mogu da otkrijem koliko su one važne za sam zaplet priče, da li imaju neki poseban cilj ili dublje značenje. Ali, sa Nikom bih rekla da sve ima neko značenje", ispričala je Lin u intervjuu za Vulture.

Ova mlada kantautorka, koja je već objavila dva albuma, tvrdi da njena muzika nema nikakve veze sa pjesmama pjevačice iz "Blejk Rouza".

"Ja uopšte nisam takva! Kao prvo, nikada ne sjedim dok pjevam", kaže uz osmijeh Lin, dodajući da joj se kao i njen lik iz serije dešavalo da nastupa u sumnjivim lokalima.

"Sjećam se da sam svirala u jednom baru u Čarlstonu u kom se okupljaju navijači. Niko me nije slušao. Svi su buljili u televizor i urlali. U poređenju s njim i par drugih mjesta u kojima sam nastupala, 'Blejk Rouz' i nije tako loš", navela je pjevačica, dodajući da se nekako vezala za bar iz serije.

"Znam da je to samo dekor, ali je tako dobro napravljen! Zaista podsjeća na kafanjeros", rekla je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije