TV

"Ko žensko" ili sve što ste željeli da znate o ženi XXI vijeka

"Ko žensko" ili sve što ste željeli da znate o ženi XXI vijeka
Foto: N.N. | "Ko žensko" ili sve što ste željeli da znate o ženi XXI vijeka

Koliko ste samo puta čule komentar upitne konotacije "ko žensko". Vjerovatno su muškarci prvi počeli, ali ni žene danas ne zaostaju u takvoj vrsti "etiketiranja". Ali to je sad manje važno..

Alternativna televizija pripremila je za svoje gledaoce jedno jaako dobro iznenađenje!!

U programskoj šemi naći će se od utorka, 23. oktobra novi TV format, emisija "Ko žensko". Poglađate, u fokusu emisije će biti savremena žena od koje se, kako autorke Danka Žugić i Ena Mitrovska ističu, svakodnevno očekuje da bude produktivna na poslu, majka, žena, kćerka, prijateljica, domaćica,  ljubavnica  i da u svemu tome pronađe i  ne izgubi sebe.

"Ona  je umjetnica, političarka, privrednica, šalterska radnica, medicinska sestra, učiteljica, računovođa, državnica...  To je svaka super-žena  21. vijeka koja ima svijest o sebi, svojim željama, ambicijama, kvalitetima i slabostima, koja ima uspone i padove, balansira između svih uloga koje su joj pripale, u trci sa vremenom..", objasnile su Danka i Ena.

Identitet emisije upućen je na imaginarni lik Danke von Frajerice koja je -  „ljupka, ali otresita, ljubazna, ali direktna, i prefinjena i mangup. Nema stid u pogledu razgovora na bilo koju temu u rasponu od rukovođenja državom do orgazma“. Uz Danku, stalni likovi emisije su njen prijatelj Senad koji je potajno zaljubljen u nju još od srednje škole i njegov najbolji prijatelj Jokić, koji posebno uživa da ga provocira komentarima u vezi sa Dankom.

Brojne su teme o kojima će Danka razgovarati sa gostima u emisiji –industrijalizacija ljepote i  estradizacija estetike, estetska hirurgija, žene u politici, žene u privredi, dobra udaja, razvod, uticaj okoline, karijera , otkaz, homoseksualnost i td. Izbor gostiju očekivano jeusklađen sa temom, a u pitanju su regionalno popularne ličnosti iz javnog života.  Uz "ozbiljni" dio emisije, gledaoce i gledateljke Alternativne televizije očekuju i "intermeco" trenuci, koji su, takođe u skladu sa temom emisije, ali su prvenstveno humoristični.

"Samo ćemo šapnuti da su u priči jedan krevet, zatim jedan stendap razgovor dvojice najboljih drugova i šank, a gledaoci i gledateljke će već u utorak u 22.25 časova otkriti o čemu se radi i sigurne smo da ćemo se utorcima u nastaviti redovno družiti. Podjednako nam je važno da se gledaoci uključe u komentarisanje na društvenim mrežama. Kreirani su FB i instagram nalozi emisije, koji su već prepuni "života", a dešavanja na ovim stranicama komentarišemo u emisiji, čitamo najbolje komentare i generalno -ovo nam je jako važan dio emisije", napomenule su Danka i Ena.

Ko su Danka, Senad i Jokić i o kakvom TV formatu, gostima, razgovorima, šankovima i krevetima se radi provjerite u utorak na programu Alternativne televizije. Prva tema je žena XXI vijeka, a svi detalji će biti i na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije