TV

Liga šampiona: Barselona dočekuje Čelsi u direktnom prenosu na OBN-u

Liga šampiona: Barselona dočekuje Čelsi u direktnom prenosu na OBN-u
Foto: N.N. | Liga šampiona: Barselona dočekuje Čelsi u direktnom prenosu na OBN-u

Sudar Barselone i Čelsija jedna je od najiščekivanijih utakmica Lige šampiona, a neizvjesnosti pogoduje i rezultat iz prve utakmice. Zbog toga u programu OBN-a sutra od 20:35 očekujte nogometni spektakl.

Prije ovogodišnjeg okršaja Chelsea i Barcelona su čak 15 puta igrali međusobno. Oba kluba su upisala po pet pobjeda, a pet susreta je završilo bez pobjednika.

Prvi put su igrali međusobno u polufinalu Kupa velesajamskih gradova 1966. godine, a Barselona je slavila 2-0. U uzvratu je bilo 2-0 za Bluese, pa je igrana majstorica u kojoj je Barsa slavila 5-0.

Posljednji put, prije ovogodišnjih okršaja, snage su odmjerili u polufinalu Lige prvaka 2012. godine. Čelsi je na svom travnjaku pobijedio 1-0, a na Camp Nou je bilo 2-2 nakon što je Barsa vodila 2-0.

Te sezone Čelsi je osvojio svoj jedini evropski naslov.

 Ima za to šansu ponovno, jer u goste stiže s neriješenim rezultatom i ne tako ubjedljivom igrom katalonskog kluba iz prvog meča. Doduše, ni u Londonu se ne mogu pohvaliti sjajnom formom, tako da će ovaj sraz biti više nego zanimljiv.

Ko će biti mudriji i strpljiviji te iskoristiti veliki individualni kvalitetigrača, pogledajte u direktnom dvoboju na OBN-u uz komentar Sabahudina Saše Vugdalića i Adisa Hadžića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije