TV

Liga šampiona na OBN-u: Juventus traži čudo u Madridu

Liga šampiona na OBN-u: Juventus traži čudo u Madridu
Foto: N.N. | Liga šampiona na OBN-u: Juventus traži čudo u Madridu

Najuzbudljivija sezona Lige šampiona u posljednjih 10 godina nastavlja se večeras. U direktnom prenosu na OBN-u pratite utakmicu Real Madrid – Juventus od 20:35 časova.

Četvrtfinale Lige šampiona do sada je ponudilo same spektakle i bez ikakve dileme odavno nije bilo uzbudljivije i nepredvidljivije sezone.

Večeras će Juventus, na krilima sinoćnjeg izenađenja u Rimu, pokušati oboriti još jednog španskog diva. Real Madrid je opet imao prizemljenje u La Ligi, a Masimilijano Alegri je sigurno gledao tu utakmicu. Tim iz Madrida je ove godine zaista primio mnogo golova, ali dok u napadu imaju Kristijana Ronalda teško će mreže i na suprotnoj strani mirovati.

Statistika takođe daje nadu Juventusu, jer od šest nokaut dvoboja u dvije utakmice Juve je četiri puta izbacivao slavnog protivnika. Kod Juventusa Paulo Dibala i Rodrigo Bentankur su suspendovana za ovaj dvoboj, dok će za madriđane utakmicu propustiti Serhio Ramos.

Fudbalski spektakl iz Madrida koji će sigurno obilovati golovima pogledajte u direktom prenosu na OBN-u uz komentar Sabahudina Saše Vugdalića i Adisa Hadžića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije