TV

Lijepa Džansu Dere bi opet da ljubi Sulejmana

Lijepa Džansu Dere bi opet da ljubi Sulejmana
Lijepa Džansu Dere bi opet da ljubi Sulejmana

Mada od "Sulejmana Veličanstvenog", u kojem je tokom treće sezone (2012) odigrala specijalnu rolu robinje Firuze, nije stala pred kamere, lijepa Džansu Dere (35) ne da se nagovoriti na povratak u svet bosforskih melodrama.

Uprkos ponuđenim basnoslovnim honorarima, o kojima mnoge njene koleginice mogu samo da sanjaju, junakinja "Sile" i "Ezela" ostajala je pri odluci da se do daljeg odmara od posla. Šuškalo se da joj je bila namijenjena rola u novoj sapunici "Kraljica noći" (sa Merjem Uzerli i Muratom Jildirimom u glavnim ulogama), ali da ju je ona odbila u posljednji čas.

Dobro obaviješteni izvori tvrde da je glumica veoma izbirljiva, te da u vrijeme poplave sapunica, koje se zbog lošeg scenarija brzo povlače s TV, strpljivo čeka da joj ponude hit. Na račun stare slave sticala je bogatstvo, reklamirajući modnu kozmetiku i šampone, a onda joj je krajem prošle godine jedan prijedlog za snimanje serije privukao pažnju.

Turski mediji bruje kako je Džansu zainteresovana da ponovo razmjenjuje nježnosti sa Halitom Ergenčom, ubijeđena da bi njihova hemija, koju su ostvarili u "Sulejmanu" i filmu "Gorka ljubav", prikovala publiku za mali ekran. I Ergenč je, navodno, oduševljen tom idejom, pa s koleginicom uveliko traga za dobrim scenarijem.

Ako ga pronađu do proljeća, premijera budućeg turskog TV hita mogla bi da bude zakazana za jesen.

(NN/novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije