TV

Luk ili med: 5000 KM Milici Bundalo i Rosi Jotanović

Luk ili med: 5000 KM Milici Bundalo i Rosi Jotanović
Luk ili med: 5000 KM Milici Bundalo i Rosi Jotanović

Milica Bundalo i Rosa Jotanović su pobjednice četvrte sezone ATV-ovog kulinarskog takmičenja Luk ili med.

Iza njih su kulinarski izazovi u kojima su pokazale da su organizovane, talentovane, uredne, kreativne, snalažljive i da su timski igrači.

Tako su bile bolje od svojih protivnika u dosadašnjim duelima pa i u finalnom u kojem su se sastale sa Bojanom Stojković i Melani Isović, te  sinoć odnijele pobjedu i osvojile glavnu nagradu - 5 000 KM!

"Ovo je za nas bilo novo iskustvo, upoznale smo nove ljude, vidjele na koji način funkcioniše ovakvo takmičenje, a pobjedom nismo bile opterećene", rekle su nam Milica i Rosa.

Da su Milica i Rosa zasluženo pobijedile, saglasni su i Miro i Peđa, zajedno sa ostalim članovima žirija: "Milica i Rosa su, jednostavno, uživale u kuvanju i ovom pobjedom potvrdile su svoje dosadašnje znanje o kulinarstvu."

Kroz show je u četvtoj sezoni prošlo 18 parova,pripremili su na desetine jela, a njihov rad ocjenjivali neki od najpoznatijih kuvara na ovim prostorima.

Luk ili med je show koji gledaoci ATV-a vole, a tome u prilog svjedoči i veliki broj prijava kandidata tokom trajanja ovog ciklusa.

Da li spremamo novu sezonu ?! Gledajte ATV i saznaćete uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije