TV

Marija Šerifović pobjesnila na kandidata iz BiH (VIDEO)

Marija Šerifović pobjesnila na kandidata iz BiH (VIDEO)
Marija Šerifović pobjesnila na kandidata iz BiH (VIDEO)

Marija Šerifović iznervirala se u sinoćnoj emisiji "Zvezda Granda" i posvađala sa ostalim članovima žirija.

Šesnaestogodišnji Armin Jusufović iz Tuzle takmičio se emisiji "Neki novi klinci", odakle su ga prebacili u "Zvezde Granda".

Inače, Jusufović je pop pevač, ali je za sinoćni nastup odabrao dvije folk pjesme: "Ti si žena koju ludo volim" i "Tužna balada".

Koliko je Marija oduševljena ovim momkom govori i podatak da ga je zvala da bude njen gost na koncertu u Tuzli.

Ipak, sinoćni nastup joj se nije svideo.

"Armine, šta ti se desilo večeras? Pitam to zbog izbora pesama", rekla je Marija, a ostali članovi žirija su se zbunili jer smatraju da je momak odlično otpjevao obje pjesme.

"Svi koji dolaze na moje koncerte znaju da ja volim da dovedem dete koje dobro peva. Ovaj momak može da se pohvali da je bio moj gost u Tuzli", rekla je Marija, a potom se obratila Arminu:

"Da sam ranije čula ovo što sam čula večeras... Da imaš malo više godina, svašta bih ti rekla! Ovo nije bilo loše, ali u odnosu na ono što on zna, ovo je katastrofa! Ti pevaš dobro, ali nisi za narodnjake dete drago! Ako smatraš da ćeš na ovaj način brže da uspeš ja ti želim svu sreću".

Ostali članovi žirija stali su u Arminovu odbranu zbog čega je Marija u jednom trenutku pobjesnela.

"Ljudi, jeste li vi glupi, retardirani, ograničeni? Niko ne spori da dečko dobro peva, ali on može mnogo bolje! Koji vam je k…c? Niko ne kaže da je ovo loše, ja znam da ovo može mnooogo bolje! Nerviram se bre, znam kako dečko peva. Ovi prave neke fejk frke, ali ja kad puknem ja puknem s razlogom! A u p…u materinu, dečko peva, razvaljuje!

"Ovo me podseća kao kad Đoković igra, pa uzme onaj reket i baci jer zna da može bolje", dobacio je prvi čovjek "Granda" Saša Popović, ali Šerifovićeva ni njemu nije ostala dužna.

"I ti vrlo dobro znaš kako on peva, šta se praviš lud", rekla je Marija Popoviću.

Ipak, na kraju su svi priznali da je Šerifovićeva u pravu.

A kako je Jusufović izveo interpretacije i raspravu žirija o njegovm pjevanju možete pogledati u video-snimku. Nastup Tuzlaka počinje na 1:26:32.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije