TV

Model u ulozi Sureje u seriji Elif

Model u ulozi Sureje u seriji Elif
Foto: N.N. | Model u ulozi Sureje u seriji Elif

Dok gledatelji OBN-a gledaju 4. sezonu serije Elif, mogu se diviti ljepoti lika Sureje koju tumači Melisa Döngel. Ona nije bila prvi izbor producenata na početku sezone, ali kada je otišla Çağla Şimşek, Melisa je ponosno zauzela mjesto pored Kerema.

Model, manekenka i glumica Melisa Döngel ima samo 19 godina, a već joj previđaju veliku karijeru. Studirala je glumu na prestižnoj umjetničkoj akademiji “ Duga“ da bi svoje vještine pred kamerom usavršavala je u slavnoj Hilal Saral radionici. To je sve dovelo do toga da dobije šansu u seriji Elif gdje glumi Sureju. Kako doznajemo od producenata 5. sezone serije Elif, Sureja će ostati kao jedan od glavnih likova. Prethodno je većinom imala neke epizodne nezapažene uloge.  Uz seriju Elif danas glumi i u serji „Gospođa Fazilet i njene kćeri“.

Privatno je jako zanimljiva, jer voli ekstremne sportove i općenito se voli družiti s muškarcima. Igrala je odbojku na poluprofesionalnom nivou, strast su joj motori i brzo klizanje, a dosta je manekenskog posla odradila za rusko tržište jer govori ruski jezik.“Čim sam otkrila glumu, manekenstvo je palo u drugi plan. To je bio tek vid da uđem u svijet estrade. Zbog ljubavi prema javnom životu sam zapostavila sve sportske aktivnosti, za čim jedino žalim,“ izjavila je Melisa za turske medije gdje tek sada dobija zasluženi prostor.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije