TV

M:tel i Open IPTV vam preporučuju

M:tel i Open IPTV vam preporučuju
M:tel i Open IPTV vam preporučuju

Open IPTV donosi konstantnu zabavu u vaše domove. Uživajte u fantastičnom TV programu iz kojeg vam i ove sedmice izdvajamo najinteresantnije naslove.

Cinemaxov novembarski meni je ukusna mješavina filmskih žanrova, svijetlih zvijezda, nagrađivanih naslova, poznatih filmskih klasika... Robert Dauni Džunior i Robert Duval sreću se u za Oskara nominovanoj drami "Sudija", koji je na programu 21. novembra u 20 časova. Advokat iz velikog grada, Henk Palmer, vraća se u porodični dom gdje je njegov otac, gradski sudija, osumnjičen za ubistvo. Henk odlučuje da otkrije istinu i usput se ponovo zbližava sa porodicom koju je napustio prije mnogo godina.

Nakon drame, na redu je romantična komedija  i to "Nedjeljom kod Tifanija", koju na TV Cinemax možete pogledati u srijedu, 25. novembra, u 20.30. Film je režirao Mark Piznarski, a radnja opisuje djevojčicu Džejn, koja je s majkom redovno išla u čuvenu njujoršku radnju, vodeći sa sobom i izmišljenog druga Majkla. Kao odrasla poslovna žena, Džejn se sprema da se uda, ali...

Pored odličnih filmova, Open IPTV vam preporučuje da budete uz novu sezonu originalne HBO serije "Ostavljeni 2", koja je na programu na kanalu HBO u ponedjeljak, 23. novembra, u 20.05. Serija prati živote ljudi u malom gradu, tri godine nakon sudbonosnog dana. U glavnim ulogama su Džastin Teru, Ejmi Breneman i drugi.

Raznovrsni dokumentarni i zabavni program takođe je dio Open IPTV ponude.

"Kako pobijediti u svemu" naziv je opuštene, ali u isto vrijeme i informativne studije uspjeha koja gledaocima prikazuje trikove, savjete i rješenja svakodnevnih problema. Sve će vas naoružati znanjem kako da budete brži, pametniji, uspješniji i cjenjeniji među ljudima. Napredovaćete u poslu, daćete pobjednički gol i nikad više nećete pogriješiti prilikom parkiranja. I niko neće znati da se sve svodi na matematiku, fiziku, hemiju i psihologiju - mada je potrebno nešto sreće i dobrog trenutka. Ne propustite premijeru novih epizoda na programu National Geographic kanala već u srijedu, 25. novembra u 21 čas.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije