TV

NATO-u smetaju ruske humorističke serije

NATO-u smetaju ruske humorističke serije
NATO-u smetaju ruske humorističke serije

BRISEL - NATO-u smetaju ruske humorističke emisije, jer smatra da se u njima zapadni lideri ne pokazuju u dobrom svjetlu.

Centar za vještine strateške komunikacije NATO-a "Stratkom" objavio je izvještaj koji su sačinili stručnjaci iz Letonije, a u njemu se analiziraju emisije veoma popularnog serijala "Klub veselih i snalažljivih" od 2008. godine. 

Stručnjaci NATO centra navode da su zapadni političari prikazani u emisijama večernjeg humorističkog zabavnog programa Prvog kanala na način koji "diskredituje sav sistem zapadnog političkog liderstva". 

"Najnegativnije je prikazivan Džordž Buš mlađi kako u privatnom, tako i u profesionalnom smislu. On je prikazan kao čovjek koji nije mnogo pametan i koga mrzi cijeli svijet", navodi se u izvještaju. 

Govoreći o francuskim predsjednicima, analitičari NATO centra su došli do zaključka da ni šefovi francuske države "nisu prikazani kao lideri uticajne zapadne zemlje", prenosi "Ruska reč". 

"Oni (ruske emisije) ih prikazuju kao obične ljude (Nikolu Sarkozija i Fransoa Olanda) koji se bore sa svojim svakodnevnim problemima", navedeno je u izvještaju. 

Pogledajte kako su akteri "sporne" emisije do suza nasmijali Putina:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije