TV

Ne propustite nove ekskluzivne naslove na Open IPTV-ju

Ne propustite nove ekskluzivne naslove na Open IPTV-ju
Ne propustite nove ekskluzivne naslove na Open IPTV-ju

Dobitnik Oskara Met Dejmon je zvijezda crnohumornog špijunskog trilera reditelja oskarovca Stivena Soderberga i producenta Džordža Klunija, zasnovanog na istinitoj priči o najcjenjenijem doušniku u istoriji Amerike. Film “Doušnik” možete pogledati na kanalu HBO, 21.5. 2016. u 9.35 časova.

Šta li je Mark Vitaker mislio? Zvijezda u usponu u agro-industrijskom gigantu Arčer Danijels Midlend (ADM), Vitaker (Met Dejmon), odjednom postaje doušnik. I dok razotkriva federalnoj policiji multinacionalnu zavjeru namještanja cijena u koju je uključena kompanija u kojoj radi, Vitaker zamišlja kako ga proslavljaju kao heroja običnih ljudi i daju mu unapređenje.

Ipak, prije nego što bi sve to uopšte moglo da se desi, FBI mora da dobije dokaze, pa Vitaker željno prihvata da nosi prisluškivač i skriveni snimač u svojoj aktovci, zamišljajući da je, de fakto, pravi tajni agent…

Biografsku dramu ”Do kraja”, možete pogledati 22. 5. u 22.00 časova na televiziskom kanalu HBO. Brajan Kranston ponovo u ulozi predsjednika Lindona B. Džonsona u filmu „Do kraja“. Robert Šenkan je adaptirao svoj istoimeni komad nagrađen Tonijem, a Džej Rouč ga je režirao. „Do kraja“ nudi napet osvrt na burnu prvu godinu vladavine predsjednika Lindona B. Džonsona, kad je položio zakletvu neposredno poslije ubistva Džona F. Kenedija, izbjegavao eskalaciju Vijetnamskog rata, predstavio svoj čuveni Zakon o građanskim pravima i pobjedio na izborima dobivši pun predsjednički mandat.

„Englez koji se popeo na brdo, a sišao sa planine “, radni je naziv fantastične komedije koja je na programu 23. maja 2016. godine na TV CINEMAX u 16.50 časova. Redžinald Anson (Hju Grant) i Džordž Džerard su dvojica britanskih kartografa koja rade u službi Njenog visočanstva i dolaze u mali velški grad Finon Garv.

Najveći ponos grada i najistaknutija znamenitost je planina (nazvana kao i grad, Finon Garv) za koju mještani tvrde da je prva planina u Velsu i da je štitila selo od napada Rimljana, Saksonaca, Normana i drugih stranih napadača tokom vijekova.

Međutim, Redžinald i Džordž imaju loše vijesti za lokalce: prema britanskom zakonu, kopnena masa mora biti viša od 305 metara da bi bila kvalifikovana kao planina, a na osnovu njihovog mjerenja, Finon Garv je visok samo 283 metra, što ga čini brdom, i tu nastaje nevjerovatan zaplet...

Ekskluzivnu premijeru serijala “Velika trka ljudskog roda” koja se emituje na kanalu National Geographic , možete pogledati u utorak, 24. maja u 22.00 časova.  Prije šest miliona godina naši preci počeli su da hodaju uspravno; napustili su drveće i otišli na neke od najnegostoljubivijih predjela na planeti. Tokom miliona godina ne samo da smo preživljavali suše i ledena doba, nego smo i postali dominantna vrsta na Zemlji. Da li bismo to mogli da ponovimo?

"Velika trka ljudskog roda" izazov je za arheologa Bila Šindlera i stručnjaka za preživljavanje KetaBignija – moraju da žive onako kako su živjeli naši najprimitivniji preci. Prateći prvobitne ljude, putuju po svijetu i preživljavaju koristeći samo alate dostupne u određenom istorijskom periodu. Suočeni sa istim preprekama i ograničenjima kao naši preci, moraju da „evoluiraju“ da bi ostali živi. Ove emisije daju odgovor na pitanje: Ima li moderni čovjek ono što je potrebno da bi preživio trku ljudskog roda?

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije