TV

Nikad nije kasno: Praznik emocija i muzike uz Suzanu Jovanović

Nikad nije kasno: Praznik emocija i muzike uz Suzanu Jovanović
Foto: N.N. | Nikad nije kasno: Praznik emocija i muzike uz Suzanu Jovanović
PR

Drugi krug treće sezone showa "Nikad nije kasno" prolazi uz puno smijeha, zabave i kvalitetne muzike, koju su donijeli talentirani pjevači veterani.

Njihov šarm, ustrajnost, vrckavost i energija prepoznati su i od gostujuće članice žirija Suzane Jovanović.

Suzana Jovanović je sa uživanjem ocjenjivala veterane i zabavljala gledaoce, ali i publiku u studiju. U jednom je trnutku i zapjevala sa jednim od kandidata veliki hit "Mi se volimo"! Atmosferu u studiju emisije koja ima dušu, obogatit će i ovoga ponedjeljka životne priče veterana. Potvrdili su još jednom da su rođeni za scenu i da se nalaze baš tamo gdje pripadaju. U pratnji su se pojavile i neke poznate face iz javnog života, ali i mnogobrojne žene na strani jednog kandidata. Suzana Jovanović je pokušavala od veterana saznati i neke tajne pjevačkog zanata na svoj specifičan način. Fernanda Lefterija Janković Lindt, Goran Stanković, Marija Rankova i Predrag Stanković  - Black Peca, Đuka Gaćeša, Hašim Ibrašimović i Svetlana Bukovac pokazali su svoje pjevačke vještine u borbi za novi krug. Samo troje tamo je našlo svoje mjesto.

Uz hitove, sjajan orkestar, dobru energiju i atmosferu vrlo ugodno prođe dva sata programa. Budite i vi uz OBN večeras od 20:50h.

Komentare na ovu vijest mogu postaviti samo prijavljeni čitaoci.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Molimo vas da vaša iskustva i zapažanja prilikom korištenja aplikacije za komentarisanje podijelite sa nama.

Pošaljite komentar

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije