TV

Nova sezona Najvjenčanja od 20.februara na ATV-u

Nova sezona Najvjenčanja od 20.februara na ATV-u
Nova sezona Najvjenčanja od 20.februara na ATV-u

Stiže nova, dugo očekivana sezona Najvjenčanja, zabavnog show programa ATV-a.

Od 20. februara, svake sedmice, ponedjeljkom i utorkom od 21.00 čas voditeljski par Dijana Radulj i Dario Kalamanda predstaviće ljubavne priče bračnih parova koji dolaze iz cijele Republike Srpske. “Ovogodišnji kasting nagovještava najzanimljiviju sezonu ikad, u kojoj će parovi kroz zabavnu atmosferu u studiju, i niz zanimljivih igara, pokazati ko je najbolji. U prošloj sezoni titulu pobjednika Najvjenčanja su ponijeli Tatjana i Obren Božić, a ko će na kraju treće otići sa nagradom od 5.000 KM, odlučiće gledaoci glasanjem putem SMS poruka,” pojašnjava Dijana. 

“Dio smo već snimili, i sjajno se svi zabavili, ali prava uzbuđenja će tek biti u živim emisijama. Oni koji nisu savladali dobro, ili su zaboravili, moćiće da se podsjete plesnih koraka, neki će pred našim kamerama prvi put uzeti peglu, ili kuvaču,” kaže Dario Kalamanda koji je zajedno sa režiserom Draganom Blagojevićem boravio u domovima parova koji učestvuju, upoznao njihove porodice i prijatelje, a sve detalje sa njihovih putovanja će se uskoro moći gledati na ATV.  

Pored interesantnih parova i priča o njima, biće plesa, muzike, brojnih gostiju u studiju, gledaoci će moći da nauče tajne dizajna i dekoracija, a upoznaće i Recepte za ljubav. Poznato je da su ljubav i hrana povezani, a sve o hrani koja potiče dobro raspoloženje, zaljubljenost i strast, otkriće Antifriz Pink, pobjednica druge sezone ATV kuvarskog show-programa Luk ili med, u kome je pokazala koliko dobro kuha, dok u Najvjenčanju otkriva tajne ljubavnih kombinacija namirnica u kuhinji.

Najvjenčanje, treća sezona, na ATV od 20. februara, ponedjeljkom i utorkom u 21.00 čas. Pratite novu sezonu i učestvujte u odluci ko će osvojiti glavnu nagradu od 5.000 maraka samo na ATV i atvbl.com!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije