TV

Nove ekskluzivne premijere na Open IPTV

Nove ekskluzivne premijere na Open IPTV
Nove ekskluzivne premijere na Open IPTV

Open IPTV je najbolji način kako da provedete novembarske večeri u krugu svojih najmilijih. Raznovrsni program na preko 150 digitalnih kanala garancija je dobre zabave. m:tel vam za predstojeću sedmicu preporučuje ekskluzivne premijere filmova i serija na filmskim kanalima HBO, Cinemax i FOX.

Televizijski kanal CINEMAX u subotu, 7.11.2015. godine zakazuje druženje sa Selmom Hajek u glavnoj ulozi u filmu “Diskoteka 54”, u terminu od 20.30 časova. Mark Kristofer je režirao ovu dramu koja donosi priču o troje prijatelja-barmenu, peraču sudova i djevojci koja radi na garderobi, i ljubavnom trouglu koji ih je umalo rasturio, i koja je smještena u glamuroznu njujoršku diskoteku “Studio 54”.

Od scenaristkinje i izvršne producentkinje Mojre Volej Beket, tri puta nominovane za “Emija”,  na HBO stiže nova serija “Krv i suze” . Premijera je zakazana za 9. novembar u 21.05 časova, samo dan nakon američke premijere. Serija se na neustrašiv način bavi istraživanjem okrutnosti i glamura baletskog svijeta. Kler je talentovana, ali emotivno duboko ranjena plesačica. Bježeći od nasilne prošlosti, sa nagonom ka samodestrukciji, pridružuje se jednoj baletskoj trupi u Njujorku. Ubrzo uranja u težak i često okrutan svijet profesionalnog baleta. Glavne uloge tumače: Ben Danijels (kao Pol Grejson), Emili Tajra (Mia), Irina Dvorovenko (Kira), Dejmon Heriman (Romeo), Džoš Helman (Brajan Robins) i mnogi drugi.

Šon Koneri i Odri Hepbern igraju glavne uloge u filmu “Robin i Marijana”, koji je na programu u srijedu 11.11. 2015. u 20.15 časova na TV CINEMAX. Oni glume čuveni ljubavni par, Robina Huda i ledi Marijanu, koji se sreću dvadeset godina nakon prvog sastanka… Režija: Ričard Lester.

Od 13. novembra 2015. godine, radnim danima u 20.00 na TV FOX možete pogledati premijeru druge sezone serije “Sirene”. U drugoj sezoni popularne komedije “Sirene” ponovo se ujedinjuju najbolji tehničari hitne pomoći grada Čikaga: Džoni (Majkl Mozli), Henk (Kevin Danijels) i Brajan (Kevin Bigli) dok krče svoj put kroz profesionalnu i ličnu dramu. Ovaj komični trio zajedno raspravlja o važnim životnim pitanjima među kojima su šansa nasuprot koincidenciji, bijeli vitezovi nasuprot slavujima i striptizete nasuprot mađioničarima. Uloge: Majkl Mozli, Kevin Danijels, Kevin Bigli, Džesika Maknami i drugi .

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

 

                                                 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije