TV

Novi naslovi na Open IPTV-ju

Novi naslovi na Open IPTV-ju
Novi naslovi na Open IPTV-ju

Ne propustite pogledati slavnog Tom Kruza koji tumači glavnu ulogu u fantastičnom akcionom trileru ”Nemoguća misija - Otpadnička nacija“, na programu 7. maja 2016. godine u 21.30 časova na HBO.

U najkraćem, spremite se za najbolju misiju svih vremena prepunu napete akcije i zapanjujućih podviga. Pošto je CIA ugasila njihovu elitnu organizaciju, agent Itan Hant (Tom Kruz) i njegov tim (Džeremi Rener, Sajmon Peg, Ving Rejms) takmiče se s vremenom kako bi zaustavili novu globalnu prijetnju, Sindikat, opasnu mrežu pokvarenih izdajnika. Da bi ih zaustavio, Itan mora da se udruži sa prepredenom bivšom agentkinjom (Rebeka Ferguson) koja možda i nije na njegovoj strani u trenutku u kom se on suočava sa najnevjerovatnijom misijom svih vremena.

Od 10. maja 2016. godine,  na Radio-televiziji Republike Srpske, radnim danima od 22.05 časova možete pogledati 5. sezonu serije “Morska patrola”  Riječ  je o australijskoj televizijskoj akcionoj drami koja je snimana u periodu od 2007. do 2011. godine, sa ukupno pet sezona. Osim što je dobila brojne poklonike, osvojila je i mnoge TV nagrade i priznanja.

Radnja se dešava na izmišljenom patrolnom brodu Kraljevske australijske mornarice i fokusirana je na živote članova posade i njihovu borbu sa okorjelim kriminalcima na moru.

Televizijski kanal CINEMAX zakazuje druženje uz krimi-dramu “Ujka Džon”, 11. maja u 21.05 časova.

U ovoj maestralno odglumljenoj drami o intrigi u malom gradu, mladi Ben dolazi iz Čikaga u neplaniranu posjetu svom rodnom gradu, gdje njegov ujak Džon, veoma cijenjen među mještanima, pokušava da skine sa sebe sumnju za počinjeno ubistvo. Džon je upravo ubio čovjeka po imenu Dač. Dač je uradio mnogo ružnih stvari mnogim dobrim ljudima. Niko u gradu ne sumnja na Džona – niko osim Denija, Dačovog nasilnog brata alkoholičara.

Premijeru 5. sezone komedije „Do posljednjeg čovjeka“, možete pratiti na FOX TV-u od 12. maja, od ponedjeljka do petka u 20.00 časova, i to po dvije epizode. Tim Alen se vraća kao Majk Bakster u petoj sezoni serije. Novi izazovi se postavljaju pred Majka dok ga i dalje okružuju sile koje testiraju njegove ideje o svemu u šta vjeruje. Majk se vratio sa sjajnog dvomjesečnog putovanja tokom kojeg je posjetio daleke prodavnice Autdor mena, prodavnice sportske opreme u kojoj je on marketinški direktor. Lijepo je vratiti se supruzi Vanesi i trima kćerkama, ali on saznaje da se kod kuće i na poslu svašta dešavalo dok je bio odsutan... 

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite stranicu open.mtel.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije