TV

Održane Audicije za Zvezde Granda u gradovima BiH

Održane Audicije za Zvezde Granda u gradovima BiH
Foto: N.N. | Održane Audicije za Zvezde Granda u gradovima BiH

Zvezde Granda će se emitovati naredne sezone u programu OBN-a. Tim povodom vođa projekta Saša Popović organizovao je audicije u gradovima BiH. Odziv je bio sjajan.

Audicije u BiH ponovno su izazvale veliku pažnju  pjevača amatera.

U Bihaću, Tuzli i u Sarajevu pojavio se veći broj kandidata nego je to bio slučaj prošle godine.

 To je iznenadilo i samu produkciju. Neki od kandidata dolaze i po nekoliko godina zaredom na audicije, a kako su nam izjavili neki od njih prije samog nastupa u zgradi OBN-a, ni za živu glavu ne bi propustili ovakvu šansu.

Nije lako zadiviti probranu ekipu Grand Produkcije, ali nekima je to uspjelo. Međutim, ni oni nisu saznali jesu li ušli u takmičenje.

"Zbog iznenađenja koja spremamo za narednu sezonu zadržaćemo tu informaciju za sebe. Biće velikih promjena u samom show-u i vidjećete nešto što do sada niste," izjavio je Saša Popović ekipi OBN-a.

Dodao je kako odlazi zadovoljan iz BiH i uvjeren kako će upravo slijedeća sezona biti najbolja i prekretnica za budućnost show-a.

Finale ovogodišnje sezone Zvezda Granda biće održano 14 juna. Popović kaže da će pred žirijem biti težak posao, a pred gledaocima mnogo dobrog sadržaja.

Naslućujemo po najavama kako će Jelena Karleuša ponovno na finalu izvesti nove pjesme, što će svakako dati još glamura spektakularnom završetku najgledanijeg show programa u regiji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije