TV

Ona je najljepša turska glumica nove generacije

Ona je najljepša turska glumica nove generacije
Foto: N.N. | Ona je najljepša turska glumica nove generacije

Zvijezda je rođena! Glumica iz serije "Bella" Şilan Makal jedan je od najguglanijih pojmova u Turskoj nakon što je pomenuta serija doživjela nenadanu slavu u ovoj zemlji.

Mnogi smatraju kako je trenutno najljepša zvijezda u Turskoj.

Svi su se pitali ko je ova ljepotica još nakon prvih epizoda? Međutim, kada je njen lik Dilan kasnije u drugoj sezoni doživio ekspanziju, zainteresiranost je dosegnula zvijezde.

U vrlo kratkom vremenu njen je Instagram profil sakupio pola miliona pratitelja, a tamo pokazuje svu raskoš svoje ljepote.

Prve zvjedzane korake napravila je u TV showu "İşte Benim Stilim" u kojemu se tražila zvijezda modne scene. Tada je osvojila drugo mjesto sa samo bodom razlike, što je na neki način bila odskočna daska za njenu sadašnju karijeru.

Şilan je 25-godišnja djevojka iz Istanbula, a na Beykent Sveučilištu je završila studij istorije. Međutim, nije mogla proći nezapaženo kao iznimno lijepa djevojka pa su je odmah počeli startati razni agenti.

Uspjela se oduprijeti do završetka studija, a evo danas je jedno od najtraženijih imena u Turskoj. Vjeruje se kako će njen slijedeći angažman biti neka glavna uloga u seriji, jer je u "Belli" zasjenila i samu glavnu glumicu. Zaštitini joj je znak neodoljivi osmjeh, ali nije poznat muškarac koji u njemu privatno uživa ili ga je vješto sakrila od očiju javnosti.

Seriju "Bella" još naredne sedmice gledate u terminu od 20:55h, a već od 10.09 serija će dobiti novi termin na OBN TV.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije